Mindenképpen különleges nevet szeretnék adni majd a babámnak. A Balogh vezetéknévhez ezek közzül melyik illik?
Figyelt kérdés
Fiú:
Roderik, Krisztofer, Brendon, Raul, Rodrigó, Rudolf, Rikárdó, Larion
Lány:
Száva, Nadin, Aisa, Fernanda, Liána, Mirian, Bitia, Rubina.
2013. júl. 13. 11:20
31/70 anonim válasza:
Az Adél még mindig szebb mint ezek a cigányos és szánalmas nevek.
32/70 anonim válasza:
Az általad választott nevek is 1000 évesek, csak nem Magyarországon. Leginkább latin nyelvterületeken minden második kisfiú Rodrigo meg Ricardo. Értem, hogy különleges nevet akarsz, nem is azt mondom, hogy legyen a gyere Dávid, de egy olyan névvel, hogy Rikárdó... Amikor hazamegy más gyereke az oviból azzal, hogy összebarátkoztam rikárdóval, akkor a szülők azon nyomban rohanni fognak kideríteni, hogy cigány-e a kis rikárdó és ha igen, akkor rendes családja van-e. Szerintem igazán nem kell ez nektek, még ha romák vagytok akkor sem, mert nekem te egy tanult, normális nőnek tűnsz. (max névválasztásban nem egyezik az ízlésünk) Vagy képzeld el, hogy milyen jó reklám lesz neki önéletrajzok beküldésénél, hogy mindenki cigánynak hiszi.
33/70 anonim válasza:
Az anyakönyvi hivatalban visítva fognak röhögni..
34/70 anonim válasza:
Jézus...egyik sem!
Add neki inkább a Luis Miguel, ha meg lány...Isaura:))))
35/70 anonim válasza:
Az Adél bármilyen életkorban viselhető, de sírva röhögnék egy Liána nénin...
36/70 anonim válasza:
Nem mindegy, hogyan nevezi el a gyereket? De most komolyan, úgy viselkedtek, mintha ez olyan égbekiáltó bűn lenne.
37/70 anonim válasza:
Nekem rohadtul mindegy,.DE!Ha idejön és kikéri az emberek véleményét,akkor tisztában van azzal,hogy lesz akinek nem tetszik.Az meg már abszurd,hogy mindenkivel úgy beszél,mintha a se.ggéből rántott volna ki.Kis tisztelet kellene azoknak akik veszik a fáradtságot és próbálják jobb belátásra téríteni.Ha nincs erre szüksége,ne tegyen fel kérdést...
38/70 anonim válasza:
39-es!
De, nekem teljesen mindegy, milyen nevet ad a gyerekének. De ő tette fel a kérdést! Nem mi kérdeztük, hogy hogy akarja nevezni a gyereket.
39/70 A kérdező kommentje:
Azért tettem fel a kérdést mert nem tudok választani.
Amúgy nektek biztos hülye nevetek van.
2013. júl. 13. 12:17
40/70 anonim válasza:
Az a baj, hogy sajnos ezek nem cigányok. Idáig süllyedt népünk bizonyos rétegének ízlése. Lassan kellene keresni ezekre egy megfelelő kifejezést. Tudjátok ez a réteg az a teszkós-trikós, amikor az apuka valami vér gagyi nonfiguratív tetoválással kinyúlt izomtrikóba keresi a teszkós szalámit, az anyuka ízléstelenül melírozott hajjal, rémes piros körömmel, BeBe feliratú cicanadrágban követi a férjét(bocsánat, párját vagy élettársát) akciós mosószerek tengerében(pirított r.b@nc is jó kifejezés a Hadházytól ). Kiabálják, hogy: "Brendonka, ah nem jössz ide nem kapsz kólát". Szóval borzalmas, ez tényleg nemzeti tragédia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!