Hogyan reagáltak a ti szüleitek arra, hogy nem vagytok
szüzek?
2013. júl. 10. 16:44
12/23 anonim válasza:
Szerintem az nem para, ha szerelemből lefeküdtél vele.A szüleidnek is ezt magyarázd el, hogy nem egy jött menttel, részegen egy buliban, hanem szerelemből feküdtetek le(vagyis gondolom szerelemből..).Egyébként szerintem túlreagálták most még a dolgokat és majd lenyugszanak és max beszélni akarnak majd a sráccal is, hogy okosan.Ha mégse akkor eléggé maradi szüleid vannak, de nem akarnak neked ezzel rosszat!!!16/F
2013. júl. 10. 16:46
Korainak tűnik,de mennyi időt voltatok előtte.
Nekem az egyik barátnőm a lányának már 14 évesen megengedte,hogy lefeküdjön a fiújával,akivel már 12 éves koruk óta elválaszthatatlanok voltak (együtt jártak tánc órára) és annyira nagy a szerelem,hogy már már 18 évesek és még mindig nagyon szeretik egymást,annyira,hogy a fiú már náluk is lakik.
De hát ez igencsak ritkaság,hogy valaki 12 éves kora óta valakivel sülve főve együtt van.
Akkor mondjuk eléggé meg voltam botránkozva a barátnőmön,de most már nem így látom.Kár lett volna megakadályozni a kapcsolatukat.
Szóval függvénye,hogy mióta milyen a kapcsolatod a fiúval.
2013. júl. 10. 16:51
Nem is tudták, hogy elveszítettem. Bár az is igaz, hogy nem 14 éves voltam....
2013. júl. 10. 17:08
14 évesen mit vártál? Igaz én fiú vagyok de 16 voltam amikor apámmal vettem meg az első csomag gumit. Nem mondott semmit csak hogy vigyázzak.
2013. júl. 10. 17:08
Én 15 éves múltam éppenhogy, amikor lefeküdtem 3 hónap együtt járás után a barátommal ő akkor volt 19. Nagyon szerelmes voltam és kívántam őt nem éreztem korainak. Azóta eltelt 11 év és most már a férjem :). Nem bántam meg.Jó volt akkor is és most is az. A szüleimnek nem mondtam el de szerintem biztos sejtették nem sokkal utána már megengedték hogy nálunk aludjon.Mindenki más, valaki 18 évesen sincs rá kész hogy odaadja magát valaki 15- 16 évesen érettebben áll a dolgokhoz. teljesen egyén függő. De ha már megtörtént akkor azt nem értem a szülőknek miért kell büntetni. A tiltás szerintem nem jó megoldás erre. A szüleid helyébe én leülnék mindkettőtökkel beszélni hogy ésszel kell élni és vigyázni egymás jövőjére. A saját lányomat se büntetném ezért hanem örülnék neki hogy olyan kapcsolat van közöttünk hogy ezt bevallja nekem és megbízik bennem még akkor is ha csak mondjuk 14.
2013. júl. 10. 17:16
Örültek, mert 22 voltam, amikor elvesztettem.
2013. júl. 10. 17:30
Az apukákra könnyekkel lehet a legjobban hatni, saját tapasztalatom szerint. Ne légy dühös, inkább szomorú és csalódott, hogy rosszul esik, amiért így reagálnak, mikor te őszinte voltál velük.
A véleményem egyébként nekem is az, hogy korai volt. Én is idősebb voltam, és nem mondtam semmit a szüleimnek. Kb egy évvel később elmentem magamtól nőgyógyászhoz, írattam fel tablettát és megkértem anyukámat, hogy váltsa ki, mivel akkor saját keresetem még nem volt. Szóval onnan már 100%-osan tudta, mi a helyzet.
Amúgy meg a legfontosabb: VÉDEKEZZETEK!
2013. júl. 10. 17:31
Nem reagáltak semmit, de én már 17 voltam. 14 évesen ne csodálkozz, elég durva, hogy már szexelsz, én is csalódott lennék és nem engednélek a pasihoz. 22L
2013. júl. 10. 17:42
20/23 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, tudom hogy korai, mindennel risztában vagyok, megbeszéltük, elmondták a véleményüket, és mostanság csak nálunk találkozhatunk, jaés, igen nagyon szeretem:) de most a következő alkalomig várunk egy ideig.... köszönöm mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések: