Hogyan reagáltak a ti szüleitek arra, hogy nem vagytok szüzek?
én nem 14 évesen és nem egy fiatal kapcsolatban vesztettem el. nem is kellett volna beszámolnom róla, de azért elmondtam anyukámnak. Annyit kérdezett, h és jó volt? Pedig ő az a fajta aki alapvetően annak híve, h várjunk a házasságig
Megértem anyukád aggodalmát, mert kislány vagy még és felelőtlen döntést hoztál szerintem is egy komolytalan kapcsolatban, emlékszem a 15 éves szerelmemre, hát elég vicces utólag az egész
Ha 14 éves lettem volna, nem hiszem, hogy örültek volna neki...
Védekeztetek?
Nyilván más a férfiak és nők megítélése, engem férfiként az apám látott el a leghatásosabb tanáccsal: adott egy doboz gumit és figyelmeztetett, hogy a szex nem ér annyit, hogy az egész életem elcsesszem miatta, szóval használjam is.
Nem balhéznék akkor sem ha a lányom mondaná el, hogy már nem szűz 14 évesen, de onnantól már nem is kezelném a kislányomként. Felnőtt nőként bánnék vele, aki képes vállalni a felelősséget mindenért az életben.
14 évesen lefeküdtél a barátoddal akkor ne is csodálkozz ha csalódottak és szobafogság lesz belőle. Én is ezt tettem volna a helyükbe.
Amúgy meg mikor én vesztettem el a szüzességem nem szóltak semmit a szüleim, bár nem is 14 voltam....
én sem mondtam el, de jóval idősebb voltam, mint te.
persze azért rájöttek, ők sem hülyék.
Először is korai volt nagyon! Másodszor hogy várják el, hogy őszinte legyél velük így, hogy elmondtad és büntetést kaptál. Mondd nekik azt, hogy ezek után semmit se fogsz elmondani. Amúgy nekem nem örültek volna, de a szobafogság, meg az eltiltás nem vezet jóra.
Minden esetre 14 évesen tényleg NAGYON korai!
1f évesen elég fiatal vagy még ehez..igaza van anyukádnak, én is csalódnék és dühös lennék, hogy a lányom már 14évesen szexel.
Tudom, hogy ma már más világ van meg gáz ha valaki szűz, meg minél hamarabb túl "kell" esni a dolgokon mert ezt látja manapság az ember, de elég kiábrándító.Kislány vagy még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!