Utazhat e egyedül 12 éves gyermek Németországből magyarországra? Kell-e gyt-t fizeni a az apának ha nála nyaral a gyerek 2 hétig
Figyelt kérdés
ELváltam, én nevelem a 12 éves fiamat. A közös lakást mindketten elhagytuk Ő onnét 200Km-re én 1000 Km-re költöztem a gyermekkel. Az apuka közölte, ő nem igazán tud jönni a gyerekért, de szeretné elvinni a nyári szüneteben 2 hétre. Rakjam fel a kisfiút a munkásokat szállító kisbuszra vadidegen közé majd ő várja Budapeste. Normális gondolkodás? Németországból Magyarországra utaztassak így egy kisgyereket. S mellékesen közölte fizessem a gyerek oda-vissza útját mert neki nincs pénze, és abban a hónapban ne várjak gyerektartást sem, mivel nála lesz a gyerek. Ebben a helyzetben mit csináljak?#utazás #nyaraltatás alatt gyerektartás
2013. júl. 9. 18:39
11/11 anonim válasza:
"A bíróságot nem érdekli a "nincs pénzem", fizetnie kell." - khmmm... a NINCS-ből nem lehet fizetni. A bíró meg nem egy varázsló. Abból meg nem fog egyetlen bíróság se pert csinálni, ha valaki késik a fizetéssel 10-15 napnyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!