Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek jó ötlet lenne?

Szerintetek jó ötlet lenne?

Figyelt kérdés

Májusban megismerkedtem egy sráccal,azóta találkozgattunk,beszélünk telefonon,tartjuk a kapcsolatot.

Csak az a baj,hogy hazautazott,azért mert itt csak a kollégium miatt volt.

Dolgozik éjjel-nappal,felajánlottam,hogy mit szólna ha én utaznék fel hozzá vonattal,örült is neki,az első kérdése az volt,hogy "itt is alszol"?

Nade nem ez a lényeg,anyáéknak elmondtam,de hallani sem akarnak róla,mit képzelek magamról,pedig annyira már nem vagyok kislány.

Az utazási idő is csak 2 óra lenne.Nem nagy dolog.+ egy átszállás.

De alig várom hogy láthassam már,nagyon hiányzik.

és akkor arra gondoltam,hogy írok reggel egy cetlit:"El kellett mennem,mert nagyon hiányzik,ne aggódjatok,jó helyre mentem,és este,vagy másik reggel jövök haza,telefonon hívlak titeket,vagy ti is hívhattok"

Nagyon kiakadnátok anyuék helyében,vagy jó őtletnek tartjátok?

Kérlek képzeljétek magatokat az én helyembe is...

2013. júl. 8. 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól, függ hány éves vagy, ha kiskorú én tuti ráhívnám a rendőrséget a szülei helyében.
2013. júl. 8. 21:35
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha még nagyobb bajba akarod keverni magad,csak tessék.Szerintem te is tudod,hogy nem jó ötlet.Hány évesek vagytok?
2013. júl. 8. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Az én anyám nem egy szigorú fajta, de erre 100%, hogy berágna, és hozzám se szólna napokig. Elhiszem, hogy hiányzik, de ez sem megoldás. Megcsinálod max egyszer, és a következő talinál ugyanúgy nem engednek majd el, sőt, még jobban ellenetek lesznek.
2013. júl. 8. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

tudom, hogy nagyon hiányzik, és szeretnél vele lenni, de ez akkor sem jó ötlet.Meg is magyarázom, hogy miért.Először is, bármennyire bejön egy pasi, mindig hagyni kell, hogy ő fusson, még ha elepedsz utána, akkor is.Természetesen örülne neki, ha felutaznál hozzá, annak meg még jobban, ha ott is aludnál nála.Csakhogy utána nem igazán lennél érdekes a számára, mert már megkapott, és a kisujját sem kellett mozdítania.Mit szólnál hozzá, ha mondjuk elutaznál, ott aludnál, aztán hazajönnél, és nem is nagyon keresne utána?Ugye, nagyon rosszul esne?Megalázva éreznéd magad, hiszen te mindent megtettél.Ez így van, de a pasik máshogy működnek, mint mi.Ők azt szeretik, ha harcolni kell egy csajért, koslatni utána.A készen kapott dolgok nem olyan érdekesek számukra.Hidd el, hogyha igazán érdekled, úgyis megtalálja a módját, hogy találkozzon veled.Ha nem erőlteti a dolgot, akkor az minden esetben azt jelenti, hogy ő nincs annyira odáig.De ez még változhat is.Az a lényeg, hogy te semmiképpen ne szaladj utána, várd meg, amíg ő jön.

A másik dolog, hogy azt is nagyon rossz ötletnek tartom, hogy csak úgy lelépj otthonról.A szüleid halálra aggódnák magukat, nem is ismerik ezt a fiút, azt sem tudnák, hova mentél, kihez.Ez tizenévesen borzasztó jó ötletnek tűnik (én már csak tudom), de hidd el, hogy rengeteg veszélyt rejtenek magukban ezek a dolgok.Végülis te sem tudod, hogy pontosan hova mennél, milyen körülmények közé, lehet, hogy hatalmas meglepetés fogadna( nem pozitív).Teljesen természetes a szüleid reakciója.És bár ez idegesítőnek tűnhet, hidd el, hogy igazuk van!Te még nem látod át annyira a veszélyeket, mert fiatal vagy, de ők már igen.Az is lehet persze, hogy tök rendes a srác, de sosem lehet tudni, jobb félni, mint megijedni.

Egy szó, mint száz, hidd el, hogy érdemesebb várni.Attól, hogy nem mész oda, még nem fog ejteni a srác, sőt, fúrni fogja az oldalát, hogy vajon miért nem, és egészen biztos vagyok benne, hogy megtalálja a módját, hogy keressen.

Én már végigjártam ezeket az utakat, és van tapasztalatom.Hallgass egy öreg rókára ;-)

2013. júl. 8. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:

az utolsó minden szavával egyet értek. persze fiatalon én sem láttam be az ilyesmit, de vén 25 éves fejjel már másképp látok egy s mást :)

ha a fiú látni akar majd megy. ha nem, akkor hagyd a csába, ne alázkodj meg senkinek, mert az sokkal rosszabb érzés mint amit most érzel.

engem is jobban becsült az a srác, amelyik akár 400km-t utazott csak hogy lásson, mint amelyik túl korán, erőfeszítések nélkül megkapott. legyen benned tartás.

2013. júl. 8. 22:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen az utolsó és utolsó elöti válaszadok jól mondják föleg az utolsó elöti fejti ki jól a lénnyeget. Ha a fiú látni szeretne keressen fel ö és az is gyanus máris hogy mindjárt azt kéri aludj nála. Na azt szerétné hogy odaad magad neki és utána meg mehetsz amere látsz mert már halottam ilyet. Te meg tisztelt kérdezö aljas alatomos vagy hogy egy levelet hagynál a szüleidnek hogy elkelet mennem és este vagy másnap jövök vissza . Illene tiszteségessen elkérezkedni ha kiskorú vagy nem mehetsz ez van de lehet hogy neked is hiányzik a xex mi ?
2013. júl. 8. 23:23
 7/8 anonim ***** válasza:

Buta hiba lenne elvesztened a szüleid bizalmát egy olyan fiú miatt, akit alig pár hónapja ismersz. Gondolom, még inkább tini vagy, mint fiatal felnőtt, ezért jutott eszedbe az a buta ötlet, hogy TE ajánld fel Neki magad, illetve azt, hogy majd te felmész hozzá. Egyrészt igaz, hogy emiatt nyilvánvalóvá válik számára, hogy téged már úgymond behálózott, másrészt nagy sz.rban leszel, ha a nagy románcból nem lesz semmi, anyuék meg egy életre elveszik a kedved az elszökdöséstől.

Tudom, olyan fiatalon még igazi kaland, romantikus lányregény színpadiasan otthagyni egy cetlit, és felkeresni a kedvest, csakhát ez a valóság. Itt a herceg álló karddal várja a lánykát, aki önként rohan el hozzá a szülői háztól. Másrészt kiszolgáltatottá válnál egy full idegen városban. Ami nagyobb cink, mint egy szerelmi csalódás. Tapasztalatból mondom, azzal érdemes foglalkoznod, aki után nem neked kell szaladni.

Ha olyan jó ember, és annyira tetszel neki, akkor figyelembe veszi, hogy te sem kolbászolhatsz idegenben, és vagy megvárja az őszt, vagy talál rá módot, hogy találkozzatok. Ellenkező esetben csak azt tudatod vele, hogy bele vagy zúgva. Azt meg nem mindig hasznos tudnia egy férfinak néhány hónap ismeretség után.

20L

2013. júl. 9. 08:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért biztos nem dolgozik minden nap, valószínűleg akad néha-néha szabadnapja is. Azon a napon találkozhatnátok. Lehetne úgy is csinálni, hogy valahol félúton a két település között, ahol laktok. Biztos van közben egy nagyobb város, ahol találnátok számotokra érdekes programot. Szerintem ebbe a szüleid is jobban belemennének, minthogy ott aludj nála.

Kiakadnának anyudék, ha így lelépnél, ahogy írtad. Meg ha dolgozik éjjel-nappal, akkor mégis mit csinálnál náluk? Beszélgetnél a szüleivel?:D

2013. júl. 9. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!