Ti rábíznátok egy picibabát egy férfire? Egy nő csak jobban ért hozzá.
Nemhiszem, hogy en jobban értenék egy babáho, mint például a párom, mivel nincs gyerekünk, sőt egyikünknek sem volt a környezetében sosem pici baba/gyerek
Ennek ellenére a 1,5 -2 éves gyereket és a 3,5 éves gyereket simán ránkbízták, a párom még a pelenkázást is megoldotta (a gyerek neki szólt,hogy csere kell)
Tehát nem hiszem, hogy előnyben lennék egy férfivel szemben, csak azért mert nő vagyok
A férjemre rá. Több okból is:
1. több tapasztalata van, mint nekem
2 nem szülnék olyan férfinak, akire nem merem rábízni a saját gyerekét
Ismerős férfira pedig abban az esetben bíznám rá, ha már van gyereke, és tudom, hogy odaadó apuka, figyelmes, foglalkozik a gyerekével. Mert ha ilyen, akkor más gyerekére is figyel, tudja, hogy mekkora felelősség.
Tavaly tavaszig nekem sem volt egyszer sem baba a kezemben és nő vagyok, 35 éves.
Szerintem rá lehet.
Nekem a párom kezelte itthon a gyerekünk az első napokban, mert én féltem.
előtte kicsit betanítanám a legfontosabbakra :) utána simán :)
egyik barátom egyszer rám bízta a 1.5 éves kisfiát, pedig nekem nincs saját gyerekem, és előtte sem igazán foglalkoztam kicsikkel. bekakisizott a fiatalúr, felhívtam apukát, headseten adta az utasításokat, és sikerült rajta pelust cserélnem :)
ez nem nemfüggő. ha tudja mit kell csinálnia, és figyel a kicsire normálisan, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!