Kedves szülők! Ti rábíznátok a gyerekeiteket egy pályakezdő 20 éves lányra?
Én is úgy vagyok vele, mint a hármas válaszoló, de én amúgy sem szívesen bízom senkire, max. az apjára (persze előfordul, hogy muszáj).
Amúgy meg van olyan pedagógus ismerősöm akinek nincs gyereke, és no comment, hogy hogy beszélt a "kis kretén kölkökről" (főiskolai tanár volt).
De egyébként egy iskolás gyerekkel azért már más a helyzet mint egy bölcsis korúval.
ott kezdődik, hogy én nem hagynám otthonba a gyerekemet, szóval nem, nem bíznám rád :D
nekem van dadus végzettségem, az inkább óvodai takarítónői poszt.
bölcsiben szívesebben dolgoznék, de ha neked a picikhez húz a szíved akkor add be hozzájuk az önéletrajzod :)
viszont állami rendszer, tanévek vannak, tehát júli végéig lehet beadni a pályázatokat az állásokra, nincs sok időd!
mondjuk a legjobb az lenne, ha minden szabad munkahelyre jelentkeznél, így is nehéz bejutni, minél többre jelentkezel, annál több esélyed lesz, hogy egy állást megkapj!
De 20 éves vagy, szerintem első körben az lenne a legfontosabb, hogy el tudj helyezkedni, szerezz tapasztalatot, aztán keresheted az álmaidat :)
bölcsi ilyen szempontból kevésbé rizikós, mert többen vagytok felnőttek, kevés a gyerek :)
egyébként mi direkt fiatal óvónőkhöz és dadushoz írattuk a fiunkat, mert nekünk szimpatikusabb a hozzáállásuk, még lelkesebbek, kevésbé szigorúak de jobban figyelnek a gyerekekre, nincsenek belefásulva :)
Nem bíznám fiatal, gyermektelen lányra a kisfiam (2 éves). Kivéve, ha azt látnám, hogy erre született és a kisfiamnak is szimpatikus.
Rengeteg türelem kell egy picihez, és a fiatalok elég türelmetlenek tudnak lenni :) Én is az voltam, míg a kisfiam meg nem nevelt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!