Óvodás, bölcsődés gyermekek szülei! Lenne rá igény?
ezzel csak az a baj h max bölcsinként/ovinként lehetne megoldani mivel elég sok cég van aki ebédet szállít
vidéken sokaknak nincs internete nekik egyszerűbb a telefon
és sokaknak akik még a csop. pénzt sem fizetik ki ?
Szia!
Jó ötlet, de én személyesen szoktam bemenni az óvodába, igen ritkán telefonálok!
Ha nem felejtem el akkor beszoktam jelölni a naptárba a hiányzásokat.
Üdv két gyermekes Anyuka
Persze, rengeteg intézmény szállíttatja az ebédet külsős céggel, de náluk is le lehet mondani az ebédet, annyi különbséggel, hogy az aznapi ebédet már nem. Opcióként az intézmények be tudják állítani a saját lemondási határidejüket, és ha pl Józsika Anyukája reggel 8-kor jelzi a hiányzást akkor a szoftver be tudja határolni, hogy aznapra tudja-e törölni az ebédet, vagy csak másnaptól.
Nem lenne kötelező senki számára, akinek kényelmesebb bemenni vagy betelefonálni, megteheti ugyanúgy. Egy könnyítés lenne azon szülők számára, akik preferálják az internet gyorsaságát és kommunikációját.
Személy szerint én gyorsan feladom a telefonálgatást, amikor akkora járvány van az oviban, hogy egy-egy hétfő reggel 20 percig is foglalt a telefonjuk, így máris buktam egy napi ebédet:(
Nálunk lehet emailt vagy sms-t is küldeni,nem kell telefonálni.
Úgyhogy nem lenne rá igény.
Hát persze, ez szuper lenne.
Nálunk az a baj, hogy kockás füzetben vezetik az egészet, még egy nyamvadt excell tábla sincs.
Én használnám.
De elég nagy projekt a sok cég és intézmény miatt. Ha az ovi szállítót vált, az is gond, nem lesz egyszerű, de sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!