Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért piszkál anyukám, hogy...

Miért piszkál anyukám, hogy fogyjak le mert így nem vagyok szép és szexis?

Figyelt kérdés

Én teljesen jól érzem magam a bőrömben 160 cm és 55-56 kg vagyok.

De anyu állandóan azzal csesztet ,hogy ne egyek már sokat,mert még dagadtabb leszek.

Van egy nővérem ő 165 cm és kb.54 kg és Anyunak ő az isten ,mert anyu is ugyan így nézett ki lánykorában.

Ha megyünk az utcán hárman akkor anyu állandóan mondogatja ,hogy jaj lizácskám téged mennyien megnéznek .

Mintha engem meg se nézhetne senki...

Amúgy tényleg nem vagyok nádszál vékony ,de szerintem azért nem tünök annyinak ,mert a fenekemre és a csípőmre hízok.

Teljesen kivagyok már anyutól,elveszi az önbizalmam,mikor én teljesen meg vagyok / voltam magammal elégedve...

2013. júl. 6. 21:51
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
44%
anyukád nagyon bunkó, már ne haragudj. a te súlyod is eljesen normális, megnyugodhatsz.
2013. júl. 7. 08:50
 22/24 anonim ***** válasza:

A kilók nem számítanak... nem mindegy, hogy zsírból van az a z 55 kg vagy izomból..

Centik kellenének.

2013. júl. 7. 21:55
 23/24 anonim válasza:
engem is állandóan piszkál de én nem is vagyok kövér
2014. aug. 1. 21:13
 24/24 anonim ***** válasza:

10-es pontozásárol lemaradt egy 0! Nem 10 hanem 100%-ban hasznos a válasza!

Amúgy ma már tényleg az a gáz ha egy lány vékony, a dagadt disznó a normális ma. Elég baj, de sajnos ez van(((((8

2015. dec. 2. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!