Miért piszkál anyukám, hogy fogyjak le mert így nem vagyok szép és szexis?
Én teljesen jól érzem magam a bőrömben 160 cm és 55-56 kg vagyok.
De anyu állandóan azzal csesztet ,hogy ne egyek már sokat,mert még dagadtabb leszek.
Van egy nővérem ő 165 cm és kb.54 kg és Anyunak ő az isten ,mert anyu is ugyan így nézett ki lánykorában.
Ha megyünk az utcán hárman akkor anyu állandóan mondogatja ,hogy jaj lizácskám téged mennyien megnéznek .
Mintha engem meg se nézhetne senki...
Amúgy tényleg nem vagyok nádszál vékony ,de szerintem azért nem tünök annyinak ,mert a fenekemre és a csípőmre hízok.
Teljesen kivagyok már anyutól,elveszi az önbizalmam,mikor én teljesen meg vagyok / voltam magammal elégedve...
Hát az ilyen aztán anya.Kivételezni a gyerekek közt...
Engem folyton az unokatestvéremmel hasonlítottak össze gyerekkoromba, egy életre bennem maradt.
Ha magadnak megfelelsz, ne érdekeljen a véleménye.
Sajnos attól, hogy valaki szül még nem feltétlen jó szülő és semmiképpen nem feltételezi, hogy jó döntéseket hoz, jók a meglátásai.
Figyi, szerintem jót akar, de nagyon rosszul csinálja. Nehéz ebben okosnak lenni ám, még ha annak is tűnik. Én 13 évesen 80 kg voltam, aztán lefogytam 66-ra. (Ma is annyi vagyok, hozzá 179 cm, és elmúltam 30. De ez tök minegy) A lényeg, hogy a mai napig haragszom az anyámra, hogy hagyott elhízni, hogy nem figyelt rám, hogy nem iratott be sportra stb. Mert ugye nmem 80-al indultam én sem, és amikor más rokon szólt, hogy kicsit molett vagyok, anyám oroszlánként védett, hogy ne bántsanak, így vagyok szép stb. És, hát a vége 80 lett.... Az én anyám is jót akart, de rosszul csinála, és én ezt nagyon nehezen tudtam neki megbocsátani...
Ettől függetlenül, a Tied sem jól csinálja, plána akkor nem ha a nővéredhez hasonlítgat
Sajnálom, hogy ezt mondom, de ha lefogynál, akkor meg másba kötne bele. Egyszerűen veled túl kritikus, valamiért baja van veled.
Egy anyának az lenne a dolga, hogy a lánya önbizalmát növelje, még akkor is, ha esetleg tisztában van vele, hogy nem tökéletes. Ugyanis, ahogy már fentebb leírták, minden azon múlik, hogy te mit gondolsz magadról. Ha a saját anyád is elutasít, úgy elég nehéz szeretni magadat.
Én átérzem, amit írtál, nálunk pont az ellenkező a helyzet.
Én 18 évesen 173 cm voltam, és 55 kg. A húgom meg 75.
Hát, durván néz ki, el kell, hogy mondjam. Mégis mindig engem csesztetett, hogy úgy nézek ki, mint egy etióp, miért nem eszem. Semmi önbizalmam nem volt soha. A húgom bezzeg a legjobb pasikat kapta meg a testalkata ellenére.
Jaj istenem de le lettem pontozva , mindjárt elpityeredek :'( (szánalmasak vagytok) Nah akkor : ADJÁTOK alá a lovat , hogy legyen lusta dög , ne csináljon semmit , otthon üljön egész nap meg facebookozzon. Isten őrizz , hogy sportolj valamit , vagy odafigyelj esetleg az étrendedre. Ez hosszú távon beláthatatlan következményekhez vezet !! Ha ezzel el tudja venni az önbizalmadat , akkor te is érzed h vmi nem oké ! Amúgy meg azt csinálsz amit akarsz kit érdekelsz ?! Légy lusta meg tohonya , jah meg igénytelen is !
Ennyi álszent pátyolgató embert , mint ami ezen az oldalon van és 80 meg 90%-okkal osztják az észt .. hihetetlen , ti szoktatok néha igazat is írni itt az oldalon vagy csak amit hallani akarnak ? :D grat
20F
A te magasságodhoz NEM SOK az 50 kg, a BMI index szerint pont ideális.
Anyukád meg nem tudja elfogadni, hogy eljárt felette az idő, és a nővéredben önmagát látja.
Ha már formásodni akarsz, akkor sportolj/tornázz.
Kedves sértődős válaszoló, nem azért írjuk, mert pátyolgatjuk, hanem mert egy anyának nem szabad kivételt tennie a gyermekei közt és finoman,máshogy is a tudtára adhatná ezt, nem úgy ,hogy a testvére jó, Ő meg sz*r.
És ne menjünk már abba bele, hogy következményei lesznek , mert nem azt írta, hogy 80kg :D
Alig van rajta túlsúly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!