168 cm vagyok. Ahhoz a 47 cm-es combbőség szép vékonynak számít vagy fogyjak belőle picit? Nektek hány cm a combotok?
Sziasztok!!
168cm.14éves lány vagyok.
Nagyobbat nem is tévedhetnél. Bár... attól függ.
Ha neked a 160 centihez 48 kiló kövérnek számít, akkor a "kövér" nőket szeretem.
Feleségem ennyi és 53 centis combja van. Nem mondom, hogy pipaszár lábakon áll, de gyönyörű. Izmos, formás, csodás.
Ha 6 centivel kisebb lenne a combja, akkor nagyon vékonynak tartanám és ő alacsonyabb, mint te.
A feleséged akkor nem az a piszka-szár csontváz alkatú és szerintem 160-hoz 48 kg az nagyon jó biztos csinos légy büszke rá!!:)
Sajnos én 168 cm és 43 kg vagyok ..:(
De a combommal nem vagyok megelégedve de akkor ezek szerint az is rendben van:)
Nem. Nagyon is vékony (tegnap a h&m-ben a legkisebb egyberuha (XS) is nagy volt rá - oldalt elállt), csak a lába nagyon izmos, versenytáncolt.
Ha nem vagy megelégedve a lábaddal, sportolj!
Egyébként a 43 kg rémesen kevésnek tűnik a magasságodhoz!
Feleségem 18 évesen volt utoljára ennyi. Mutatott képet, elhűltem, olyan vékony volt. Elképzelni sem tudom, hogy akkor TE milyen sovány lehetsz!
Lehet, hogy 14 évesen még elmegy, de később biztos, hogy nem! Véletlenül se szabadna fogynod belőle!
Hát igen nagyon ,nagyon vékony vagyok az orvosok ránézésre rögtön anorexiásnak hittek de aztán a vizsgálat jó lett és kiderült hogy nekem genetikailag ilyen az alkatom anyukám meg az egész családom is kábé ilyen. És hiába próbáltam hízni nem sikerül pedig egy hűtőt megeszek:) :D
Egyébként köszi a választ:)
jézusom 168 cm 43 kilo az nagyon vekony !! baratnöm francia kifutokon modell es 170 cm 51 kg..
hizzal ha tudsz mert beteg leszel :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!