2 hónap alatt szép kerek popsit szeretnék, módszerek?
Módszer? SHUT UP AND SQUAT!
Mellé normális tömegnövelő étrend.
De az úgy vicces, ha vékony vagy, és máris van narancsbőröd...
Egy jó gyakorlat, ma próbáltam ki először:
Ereszkedj négykézlábra(bokától térdig a földön, fenéktől térdig függőlegesen, fenéktől fejig vízszintesen a föld felett)
Úgy, ahogy a lábad hajlítva van, emeld ki oldalra, hogy párhuzamosan legyen a talajjal és utána rakd vissza, de ne érjen a földhöz. Ezt csináld először 3 aztán 5, 8, 10, 15 percen keresztül, fokozatosan egyre többet(pl egy hét után már lehet, hogy sikerül 10 percet is folyamatosan emelgetni). Vagy csinálhatod darabra: 10,20,40, és végül 50 emelés
Második hozzászóló, normálisan is lehet válaszolni, nyilván guggolás az az alap. Egyébként nem narancsbőrős, hanem ahogy írtam,narancsbőr kezdemény, szóval meg szeretném előzni. És sajnos azért mert rengeteget eszek, hogy hízzak, ami itt egy picit meglátszik. De azért köszönöm, próbálkozom a tömegnövelő étrendekkel. :)
Utolsó hozzászóló, nagyon hálás vagyok, kipróbálom!:)
Köszönöm szépen! :)
Az edzéssel akkor nem lesz gond, már egy hónapja próbálok minden nap időt szakítani egy kis tornára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!