168 cm vagyok. Ahhoz a 47 cm-es combbőség szép vékonynak számít vagy fogyjak belőle picit? Nektek hány cm a combotok?
Sziasztok!!
168cm.14éves lány vagyok.
"még mindig jobb hogy nagyon vékony vagyok minthogy túlsúlyos lennék"
ezt rosszul tudod
a normálnál kisebb súly éppen olyan veszélyes (megterhelő a szervezetnek), mint a túlsúly
-a túl alacsony testzsír növeli a csontritkulás kockázatát és meddőséghez is vezet
-az alacsony tápanyagbevitel hiánybetegségeket okoz
-a bőre is hamarabb öregszik annak, aki túl vékony
Való igaz, nem az undorító szó jut az eszembe, ha meglátok egy 168 centis 43 kilós nőhöz tartozó két 47 centis virgácsot cicanaciba bújtatva,
hanem
az ijesztő, rémisztő szavak.
Azt gondolom, hogy "jaj, ugye nem beteg? Végstádiumú rák vagy valami..." és inkább elkapom a fejem.
Ha pisztolyt tartanának a fejemhez se lennék hajlandó lefogyni 43-ra, holott egy tízessel alacsonyabb vagyok.
Inkább vagyok a te fogalmaid szerint túlsúlyos, főleg hogy a férfiak még így is vékonynak tartanak.
Neked mindenki túlsúlyos, aki alacsonyabb nálad, de többet nyom, igaz?
Ha még ő is "baromi sovány", akkor TE miért akarsz még a 43-ból is fogyni??? Hmm?
(49 vagyok)
NINCS helyi fogyás. Nem tudsz csak a combodról fogyni.
Ha fogysz, máshonnan is fogysz, s nem tudod befolyásolni, hogy honnan.
Nem mértem még a combomat, mert nem érdekel, de biztos, több, mint a tied.
Az arányaid akkor is megmaradnak.
Azaz továbbra is vastagnak fogod látni a combodat, mert hiába lesz abszolút értékben vékonyabb, ha a többi testrészedhez képest viszonylag "vastag" marad.
A sport lenne számodra megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!