Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 168 cm vagyok. Ahhoz a 47...

168 cm vagyok. Ahhoz a 47 cm-es combbőség szép vékonynak számít vagy fogyjak belőle picit? Nektek hány cm a combotok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

168cm.14éves lány vagyok.

2013. máj. 11. 17:10
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Sportolok heti 4-szer 2 órát..
2013. máj. 19. 14:10
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon Vekony vagy ezt ne szepitsuk

Lehet hogy te kovernek latod magad mindenki

En 168 cm vagyok 75 kilorol fogytam le 51 re

Vagyis majdnem 25 kilot..

Mindenki mondja hogy nagyon vekony vagyok es inkabb hizzak egy 55re

Mint hogy fogyjak..

Ja es pasiknak olyan 58-60 kilosan tetszettem

Legjobban ..mindenki odajott fel akart szedni

Most meg se mellem se seggem le se vagyok szarva.

2013. jún. 4. 09:40
 23/24 A kérdező kommentje:
Nálam ez nem így van:) Én népszerűbb vagyok a fiúk körében és nem is akármilyen fiúk körében.. Most is van pasim és ő én szerintem nagyon helyes (sok gyönyörű lány oda van érte még rajtam kívmeg izmos stb. és ő szeirnte jó vagyok így csak ne fogyjak tovább az a lényeg hogy neki tökéletes vagyok így:)
2013. jún. 5. 13:52
 24/24 A kérdező kommentje:
Nálam ez nem így van:) Én népszerűbb vagyok a fiúk körében és nem is akármilyen fiúk körében.. Most is van pasim és ő én szerintem nagyon helyes (sok gyönyörű lány oda van érte még rajtam kívül) meg izmos stb. és ő szerinte jó vagyok így csak ne fogyjak tovább az a lényeg hogy neki tökéletes vagyok így:)
2013. jún. 5. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!