Félek, hogy egyedül maradok külföldön. Mit tehetnék?
Szerintem még mindig könnyeben illeszkednél be oda mint egy teljesen idegen közösségbe.
Amúgy meg 3 év múlva nagykorú leszel, addig csak nem történik semmi anyuddal-reméljük utána sem.
Na ugye hogy nem is mindig akkora buli felnőttnek lenni! :)
Az ember könnyen eltéved ha nincs aki fogja a kezét és terelgeti, sokszor még 18 év felett is.
Lásd a kategória további kérdéseit...
"Nem értem, anyának miért kellett kihoznia külföldre :("
Ne haragudj, de ezt egyszerűen nem tudom megállni szó nélkül! Hogy lehetsz ennyire hálátlan? Én bármit odaadnék, ha kiköltözhetnék Angliába vagy bármilyen másik normális országba csak Anglia azért lenne jobb, mert angolul beszélek, mert ebben az országban nincs jövőm. Hajléktalan leszek ha véget ér a moratórium.
Mikor hazajössz, ne csak apukádat látogasd meg, hanem nézz szét az országban! Vége van mindennek.
Minden nap úgy kelj fel, hogy neked már jobb életed lesz azért mert anyukád áldozatot hozott érted. 15 éves vagy és 10 éve éltek kint. Tehát anyanyelvi fokon beszéled az angolt és ott jársz kinn iskolába. Még 3 éved van az egyetemig de ha elmész dolgozni is kapsz annyi fizetést amiből tudsz lakni, rezsit fizetni, enni és még félre tenni vagy szórakozni is.
Itthon ha kifizeti az ember a rezsit és az albérletet már nem futja ételre sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!