Félek, hogy egyedül maradok külföldön. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Szüleim elváltak kiskoromban, és anyukámmal kiköltözünk Angliába, mert otthon nem talált munkát. Most már 10 éve itt élünk, ő már 55 éves, én 15. Mi lesz, ha történik vele valami? Én akkor teljesen egyedül maradok itt? :(((2013. júl. 5. 13:55
1/14 anonim válasza:
Akkor az iskola jelzi az Angol gyámhatóság felé a dolgot és ők fognak valamilyen megoldást keresni. Gondolom először rokonhoz próbálnak elhelyezni, akár hazaköltöztetéssel is, ha ez nem megy vagy maradni akarsz akkor nevelőszülőket, valamilyen árvasági programot ajánlanak 18 éves korodig, esetleg segítenek elindulni az életben.
Egyedül semmiképp nem maradsz.
2/14 A kérdező kommentje:
De idegenekhez fogok kerülni?
2013. júl. 5. 14:10
4/14 A kérdező kommentje:
De van, apukám is Magyarországon lakik, de évente csak 1-2szer járunk haza, így majdhogynem idegenek vagyunk egymásnak :(
2013. júl. 5. 14:52
5/14 anonim válasza:
Nézd, ha nincs semmilyen rokonságod akikhez kerülhetnél akkor te mg milyen lehetőséget látsz? Ha van rokonság akkor azok nem idegenek.
Akik meg lepontoztak kifejthetnék az ő meglátásukat hogy mégis hogy működhet még a dolog.
6/14 anonim válasza:
Akkor egyértelműen hozzá fogsz kerülni, ő a vér szerinti apád.
7/14 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le. Köszönöm a válaszod! Akkor tehát Mo-ra kerülnék apához? Nem értem, anyának miért kellett kihoznia külföldre :(
2013. júl. 5. 14:56
8/14 anonim válasza:
Nézd, ez teljesen logikus. Vagy szerinted mi lenne a kézenfekvő számodra? Ha itt maradnál kint és állami intézethez/tök idegen nevelőszülőkhöz kerülnél?
9/14 A kérdező kommentje:
De, nyilván ez történne. Csak hát alig ismerjük egymást, új családja is van, nem tudom, hogy illeszkednék be oda.
2013. júl. 5. 15:11
10/14 A kérdező kommentje:
Meg arról nem is beszélve, h a barátaim itt vannak, tehát akkor tőlük meg kéne válnom :(
2013. júl. 5. 15:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!