Baj ha iszom? Gyesen vagyok nagy baj ez?
Nem a 7 deci a baj, hanem az, hogy ezt valaminek a kezelésére (magány)iszod, azaz kompenzálsz vele. Aztán később majd stresszoldásként, bánat ellen stb. gurítasz le egy-két pohárral és ez az egyenes út az alkoholizmushoz.
Ha csak szórakozásból a barátnőiddel innál meg egy vagy akár két üveg bort, akkor semmi gond nem lenne ezzel.
Alkoholista nem az elfogyasztott mennyiségtől lesz valaki.
08:31
A férjemnek 2dl sör is megárt, nem birja az italt, sõt álmos lesz tõle, én meg ha iszom egy keveset szomoru leszek.:):)Tehát nem mindenki birja az alkoholt.
Álszent dolog, ha egy gyerekes szülő azt állítja nem iszik?!
Hát, én nem iszom! És felelőtlennek tartom azt a szülőt, aki egyedül a gyerekek mellett neki áll piálni! Lehet fél vállról venni, de a pofám leszakadna, ha kihívnám a gyerekorvost a beteg gyerekemhez, és érződne rajtam a pia szaga.
Semmi bajom, ha valaki egy kerti bulin iszik, vagy egy étterembe megiszik egy pohár bort, de ne egyedül gyerekek mellett!
"Álszent dolog, ha egy gyerekes szülő azt állítja nem iszik?!"
Na akkor azt mennyire álszent dolognak tarthatod, hogy én meg életembe nem ittam alkoholt. Egyáltalán nem álszent hanem az a normális ha valaki nem iszik a gyereke mellett minden este.
Kedves Kérdező! Sok negatív véleményt kaptál.
Ha szükséged van segítségre, írj, szivesen elmegyek vigyázni a gyerekekre. 3 gyereket már felneveltem. Nyugdíjas vagyok, ráérek.
Mert az anyaság szép, de nehéz dolog. Nem mindig találjuk meg a helyes utat. Ne búslakodj a negatív kritikák miatt, csak gondolkozz el rajta.
Segitségem bármikor érvényes! Természetesen ellenszolgáltatás nélkül. Van amikor az ember (lánya) áll a gödör szélén. Akkor kellene egy segítő kéz. Mintha Neked nem lenne...:(
25 éves vagyok, és életemben először tavaly láttam anyumat kicsit spiccesen a saját 50. szülinapi buliján. pedig egyedül nevelt fel, és voltak komoly mélypontjai az életében, de tuti egyszer sem vetemedett arra, hogy iszogasson csak úgy.
nagyon tisztelem őt ezért, és büszke vagyok rá, mert sajnos voltak a barátaim szülei közt olyanok, akik akkor sem szégyelltek berúgni, mikor náluk voltam vendégségben.
egy alkoholista szülőnél undorítóbb nincs. kérj szakmai segítséget, amíg nem késő, és minél hamarabb találj más elfoglaltságot a piálás helyett.
nekem 3 gyerekem van.
én is iszom, ha megkívánom, mi ebben a baj, nem iszom le magam a sárga földig, csak lazább jobb kedvű leszek.
jó hideg sör ebben a hőségben jót tesz.
bort nyáron nem igazán kívánom.
szerintem csak magányos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!