Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj ha iszom? Gyesen vagyok...

Baj ha iszom? Gyesen vagyok nagy baj ez?

Figyelt kérdés
Bövebben. gyesen vagyok egy héten egyszer iszom kb 7dl. de amikor már alszanak a gyerekek! 2 gyerekem van hamar jöttek egymás után. sokszor vagyok egyedül velük így néha iszom. ez baj? alkoholista úagyok vagy csak magányos? a gyerekek ebböl nem látnak semmit.
2013. júl. 4. 21:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
78%
7dl mit? Nem mindegy. Egyedül vagy ilyenkor a gyerekkel? És ha valami történik éjszaka?
2013. júl. 4. 22:27
 12/27 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem baj. Egyedül vagy velük mikor iszol. Tehát, ha bármi baj történik nem tudsz tiszta fejjel, felelős döntést hozni.

Elég egy magas láz, rohanni kéne a kórházba, vagy ki kell hívni az ügyeletet, és ott leszel piásan...

2013. júl. 4. 22:28
 13/27 anonim ***** válasza:
32%
minek iszol? inkabb olvassal helyette.
2013. júl. 4. 23:04
 14/27 anonim ***** válasza:
73%

Te is érzed,hogy baj, mert akkor nem tetted volna fel a kérdést.Miért pont egy héten egyszerre huzol le 7 dl?

pl. ha pálinkát iszol, hát akkor nézheted magadat.

2013. júl. 4. 23:06
 15/27 anonim ***** válasza:
72%
Igen baj. Ha egyedül érzed magad, akkor járj el társaságba. Menj el sportolni, futni, aerobikozni vagy akármilyen nyilvános helyre, ahol barátkozni tudsz. A gyerekeket heti 1-2 délelőttre add oda a nagyinak vagy keress egy megbízható babyszittert. Próbálj magadon segíteni, a pia nem megoldás!
2013. júl. 4. 23:17
 16/27 anonim ***** válasza:
32%

A sok képmutató!

Igyál meg két doboz sört, puff, mi lesz akkor?

Hogyan álla a mentősök elé?

Mi lesz, ha átmennek a gyerekek?

Jaj, ugyan már!

Ettől nem vagy alkoholista.

Más is megissza, csak apucival, barátnővel, másokkal.

2013. júl. 4. 23:32
 17/27 anonim ***** válasza:
21%
Utolsó gyerek nélkül pofázik.
2013. júl. 5. 00:40
 18/27 anonim ***** válasza:
83%

Így látják a gyermekek a részeg szüleiket:

http://www.youtube.com/watch?v=XwdUXS94yNk

2013. júl. 5. 08:28
 19/27 anonim ***** válasza:
5%

2 sör az már nem is 7 dl... Hnem 1 l.... 2 sörrel még vezetni is tudnék (nem teszem), tudok felelős döntést hozni, nehogy akárki azt mindja nekem hogy 2 sörtől beáll az ember, mert körberöhögöm....

Nah 7 dl bor az már fejbeszáll rendesen...inkább igyon meg naponta az ember 1 dl-t az ember 1 héten az már 7dl..

Ha nincs veled senki ne igyál annyit h. A fejedbe szálljon, mert tényleg ha baj van, akkor neked kell helytállnod..

Ráadásul nálunk van egy vicces mondás " ökör iszik magában"

Nem is a mennyiséggel van a gond, hanem azzal, hogy egyedül, magányosság elfelejtéseként, pótcselekvésként, teszed, meg "nekem ez jár, mert magányos vagyok" amiatt iszol

Ez a nagyobb baj.

2013. júl. 5. 08:31
 20/27 anonim ***** válasza:
78%
Sajnos igy kezdődik az alkoholizmus.... Durván hangzik,de tényleg! A szervezeted majd egyre többet és gyakrabban fogja kivánni a piát,mert hozzászokik és nem lesz elég a szokott adag. Légyszives állj le vele,ha nem magad miatt akkor a picik miatt,ne rontsd el a gyerekkorukat(a gyereknek a legrosszabb,sajna tudom). Barátaid vannak? Keresd fel őket néha napján beszélgetni,sétálni,egyebek és máris egy alkalommal kevesebb a magányból:) Szurkolok!
2013. júl. 5. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!