Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj ha iszom? Gyesen vagyok...

Baj ha iszom? Gyesen vagyok nagy baj ez?

Figyelt kérdés
Bövebben. gyesen vagyok egy héten egyszer iszom kb 7dl. de amikor már alszanak a gyerekek! 2 gyerekem van hamar jöttek egymás után. sokszor vagyok egyedül velük így néha iszom. ez baj? alkoholista úagyok vagy csak magányos? a gyerekek ebböl nem látnak semmit.
2013. júl. 4. 21:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
81%
Elég baj igen. Mondjuk én alapból nem szeretem a piás embereket... Persze attól függ, hogy mit iszol, meg bírsz-e állni (még!!), stb...
2013. júl. 4. 22:01
 2/27 anonim ***** válasza:
79%

az a baj, ha egyszer éjjel pl. (soha ne történjen ilyen) lázgörcsöt kap az egyik akkor bameg hogy állsz majd a mentők elé? Beszívva?

Szerintem gáz. Én nem mernék így inni hogy egyedül vagyok a gyerekekkel, vagy ha éjjel menni kell kórházba és vezetsz? (nem tudom van e autód...)

2013. júl. 4. 22:03
 3/27 anonim ***** válasza:
36%

Ha társaságba járnál, ennyit akkor is megihatnál. De mivel nem járhatsz, ezért megiszod egyedül. Nem tartom bajnak.

1 pohár bor javasolt naponta, orvosi vélemény szerint.

Nem vagy alkoholista, csak magányos.

Ne csinálj ebből lelkiismereti problémát, nem nagy mennyiség! Egészségedre!

2013. júl. 4. 22:04
 4/27 anonim ***** válasza:
58%
De mit iszol?
2013. júl. 4. 22:04
 5/27 anonim ***** válasza:
89%

Hány évesek a gyerekek?

Nem lenne jobb ha visszamennél dolgozni a gyereke meg bölcsibe oviba. Szerintem mindenkinek az lenne a legjobb.

2013. júl. 4. 22:08
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

7 deci sör az semmi. 7 deci bor az sok.

Mivel van gyerekem, tudom, hogy bármikor felsírhatnak, vagy átjöhetnek az éjszaka közepén, mert valami bajuk van.

Elsüllyednék szégyenemben, ha részegen látnának meg.

2013. júl. 4. 22:08
 7/27 anonim ***** válasza:
76%

"Ne csinálj ebből lelkiismereti problémát, nem nagy mennyiség!"

Gondolom te se 7 dl-el kezdted. Most 7 deci, aztán kicsit több. Észre sem veszed. Több gond, több pia. Aztán majd a lányod megírja a gyk-n, hogy anyám piás, állandóan kötözködik, nem jut ránk egy fillér sem. Bezzeg a piára mindíg...

2013. júl. 4. 22:09
 8/27 anonim ***** válasza:
85%
Hát szerintem így kezdődik az alkoholimus. Ha hetente egyszer elszívnál egy vicces cigit, akkor mindenki szerint drogos lennél, nem hiszem, hogy a piálást ne kellene ugyanolyan komolyan venni.
2013. júl. 4. 22:13
 9/27 anonim ***** válasza:
87%
baj. 7 dl sörből sem kevés, borból meg majd' az egész üveg. ha egyedüli felnőttként vigyázol a gyerekekre, akkor felelőtlen magatartás, bármi történhet velük, ami miatt szükség lehet a józan ítélőképességedre. de nem is kell történnie bárminek (ne is történjen). elég, ha így meglátnak! ez nagyon gáz. sajnálom, h ez az egyetlen vigaszod, de inkább változtass az életeden, mintsem, h így vezesd le a feszültséget.
2013. júl. 4. 22:15
 10/27 anonim ***** válasza:
92%
"A gyerekek ebből nem látnak semmit" Még most...Majd fognak...Többet is mint kellene...
2013. júl. 4. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!