Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt valakinél a férj gyesen?...

Volt valakinél a férj gyesen? Hogy működött?

Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Unokatesóméknál volt az apa is otthon, azt hiszem öt hónapig. Előtte az unokatesóm, az anya 9 hónapig, majd vissza kellett mennie dolgozni. De még nem akarták beadni bölcsibe így az apa maradt otthon egy kis időre, éppen munkát váltott, előtte pár kis idővel már meg volt beszélve, hogy így lesz, az anyának addig kellett kihúznia.

Nálunk nagyon jól működött, igaz nem újszülöttel volt otthon, és addig is segített mindenben, ismerte a lányát. Igaz náluk nem kellett semmit csinálni (hozattak ebédet, van bejárónőjük) csak a kicsivel foglalkozott. Szívesen gondol vissza arra az időre, a kislánnyal is remek a kapcsolata.

2012. nov. 29. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Első vagyok, bocsi az elírásokért :)
2012. nov. 29. 18:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen. Én voltam a lányommal gyesen, de ténylegesen is én láttam el: etettem, ápoltam, gondoztam. Nagyon boldog évek voltak-imádtam ezt az időszakot! Most, hogy már 13 éves, az anyja mellett van erősen, "vezetetten"! Hát ez van...
2012. dec. 4. 08:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Én most is gyesen vagyok a fiammal.A feleségem lemondta,én meg kértem,mivel leszázalékoltként 6 órát dolgozom,így a munka mellett a gyes is jár.Én hordom a bölcsibe és én maradok vele ott hon ha beteg,stb.
2012. dec. 5. 22:26
 5/5 anonim válasza:
Tb-s diplomával a zsebemben lassan, elég sok ilyenről lehet hallani. Ha rendes az apuka, semmi gond nincs.
2012. dec. 6. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!