Szülők!? Elengednétek a 15 éves lányotokat 2 napra Balatonra a barátjával?
Nyáron ismerkedtek meg,a srác most 20 éves,nem ismerem,de a lányom nagyon oda van érte,mit szólnátok?
Végülis úgy mennének,hogy a lányom barátja meg a haverjai+az ő barátnőik.
Valami nyaralóban,nos?
Én vagyok az egyetlen aki nem a szüzessége elvesztésétől féltené a lányát ilyen esetben hanem egy balesettől?vízbefúlástól? akármitől!!
Ha el akarja egy lány veszteni a szüzességét akkor ezer és egy helyet/időt találhat rá nem kell ehhez messze menni két napra
Tudom, hogy most le leszek pontozva, de én már a kérdés kiírásán is meglepődtem.
Amikor nekem voltak kiskorú gyermekeim - hál isten, már mindketten felnőttek - fel sem merült ilyen kérdés, hogy 15 évesen elengedni valahová felügyelet nélkül.
Főleg nem a Balatonra, vadidegenekke, valami nyaralóban aludva.
Ki lesz az, aki vigyáz rá?
Ne haragudj, kedves kérdező, de nekem az a véleményem, hogy felnőtt egy olyan korosztály, akiknek már szabad volt éjszaka kijárni, hajnalig bulizni stb.
15 évesen már szégyen volt, ha valaki szűz. Persze, kivételek mindig voltak és lesznek.
És most itt van egy ilyen kérdés, a másik pedig 15 éves fiút kérdezi, hogy mi elengednénk-e.
Hát, ha azt akarjátok, hogy a rendőrség keressen benneteket, baleset, vagy bármi más miatt, akkor engedjétek.
Tizenöt éves lány, fiú, kiskorúak, a felelősség rajtatok van.
Bár már válaszoltam ezen az oldalon, de még egyszer kihangsúlyozom, én nem engedném el, bármilyen hiszti legyen, a gyermekem épsége a legfontosabb számomra.
Szia/Jó estét!
Én nem vagyok szülő, 15 éves lány vagyok. Én nem tartom jó ötletnek, a fiú 20 éves, a lány csak most végzett az általános iskolában. Nem lehet tudni, hogy ez a fiú mennyire tisztességes, OK, hogy nem cigizik, nem iszik, de 5 évvel idősebb. Érettebb MÁS területeken is, és nem lenne jó, ha történne ,,valami",
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!