Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők!? Elengednétek a 15...

Szülők!? Elengednétek a 15 éves lányotokat 2 napra Balatonra a barátjával?

Figyelt kérdés

Nyáron ismerkedtek meg,a srác most 20 éves,nem ismerem,de a lányom nagyon oda van érte,mit szólnátok?

Végülis úgy mennének,hogy a lányom barátja meg a haverjai+az ő barátnőik.

Valami nyaralóban,nos?

2013. júl. 3. 15:44
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
77%
Nem.
2013. júl. 3. 15:56
 12/39 anonim ***** válasza:
89%

NEM!

És egyértelmű a kérdésfelvetésből, hogy te vagy a LÁNY, nem kell játszanod magad!

2013. júl. 3. 15:57
 13/39 anonim ***** válasza:
77%
Nem.
2013. júl. 3. 15:58
 14/39 anonim ***** válasza:
77%
Nem engedném el.
2013. júl. 3. 15:58
 15/39 anonim ***** válasza:
93%

Én is 19 éves lány vagyok, tehát nem szülő. Nekem anyu még azt sem engedte, hogy a barátommal együtt aludjak... Mert ez az ő korában még nem volt divat... Ebben azért nem igazán értettem egyet, de neki teljesen más a gondolkodása, én szabadabb természetű vagyok. Viszont mivel nem tartott sokáig a kapcsolatunk, utólag nem is bánom, hogy nem mindig engedte az ott alvást (szilveszterkor aludtam ott, meg ő egyszer itt).

Ha nem ismered a lányod barátját, akkor én nem engedném el. A társaságot sem ismered, egy ott alvós nyaralásnál meg mindig van alkohol. Amikor a barátaimmal mentem el nyaralni, mindig voltak fiúk is, ebbe fira mód nem szólt bele, nem is kérdezősködött, hogy volt-e valami. De a barátaim közül volt, aki itt jött össze a barátjával, és egyből egy szobából indult minden... Szerintem légy óvatos.

2013. júl. 3. 16:01
 16/39 anonim ***** válasza:
54%

3-as vagyok, nem esik jól egyáltalán, hogy ennyire lehúztatok. Most olvasom, hogy nem ismered a fiút - azt már nem értem, hogy ennek ellenére nem is akarod..? Nem érdekel kivel jár a lányod? És még engem pontoztok le..?

Ha nem érdekel kivel jár, miért érdekel, hogy ha bulizni akar vele.. egyébként ha most ismerkedtek meg, akkor nem engedném el, 1-2 év után már valószínűbb. Az pedig, hogy rendőr semmit sem jelent ma már. Nem engedném el mégsem a lányod, ha vitte volna már többször haza a fiút és lenne valós véleményed, hogy milyen is a srác, akkor talán, de így nem.

2013. júl. 3. 16:02
 17/39 anonim ***** válasza:
91%

Ha nem ismerném a barátját, akkor nem. Igyekeznék előbb megismerni a fiút, és csak azután döntenék. Teljesen idegen felnőtt emberekkel biztosan nem engedném el. 20 évesen már teljesen máshogy viselkedik az ember.

A másik oldala, hogy te ismered a lányod, mennyire érett, mennyire komoly. Van, aki 15 évesen megbízhatóbb, mint más 19 évesen.

2013. júl. 3. 16:03
 18/39 gömbicica ***** válasza:
91%

lehet, maradi vagyok.

NEM! épp csak kijött az általános iskolából!!!

nemá, hogy barátjával balatonra menjen meg a haverokkal!

SZÓVAL

NEM ENGEDNÉM!

2013. júl. 3. 16:05
 19/39 anonim ***** válasza:
91%
Én nem engedném el. És ismerek rendőröket is, jó sokat, hát náluk kutyább ember nem kell, amikor civilben vannak, és bulizásról van szó... Töménytelen mennyiségű alkohol alap, aztán meg még ami jön... A jobbik eset, ha csak fű, meg dugás orrba-szájba...
2013. júl. 3. 16:06
 20/39 anonim ***** válasza:
91%

Biztos, hogy nem!!!

Főleg nem egy zöldfülü rendőrrel, na azok a legrosszabbak!

2013. júl. 3. 16:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!