Szülők!? Elengednétek a 15 éves lányotokat 2 napra Balatonra a barátjával?
Nyáron ismerkedtek meg,a srác most 20 éves,nem ismerem,de a lányom nagyon oda van érte,mit szólnátok?
Végülis úgy mennének,hogy a lányom barátja meg a haverjai+az ő barátnőik.
Valami nyaralóban,nos?
NEM!
És egyértelmű a kérdésfelvetésből, hogy te vagy a LÁNY, nem kell játszanod magad!
Én is 19 éves lány vagyok, tehát nem szülő. Nekem anyu még azt sem engedte, hogy a barátommal együtt aludjak... Mert ez az ő korában még nem volt divat... Ebben azért nem igazán értettem egyet, de neki teljesen más a gondolkodása, én szabadabb természetű vagyok. Viszont mivel nem tartott sokáig a kapcsolatunk, utólag nem is bánom, hogy nem mindig engedte az ott alvást (szilveszterkor aludtam ott, meg ő egyszer itt).
Ha nem ismered a lányod barátját, akkor én nem engedném el. A társaságot sem ismered, egy ott alvós nyaralásnál meg mindig van alkohol. Amikor a barátaimmal mentem el nyaralni, mindig voltak fiúk is, ebbe fira mód nem szólt bele, nem is kérdezősködött, hogy volt-e valami. De a barátaim közül volt, aki itt jött össze a barátjával, és egyből egy szobából indult minden... Szerintem légy óvatos.
3-as vagyok, nem esik jól egyáltalán, hogy ennyire lehúztatok. Most olvasom, hogy nem ismered a fiút - azt már nem értem, hogy ennek ellenére nem is akarod..? Nem érdekel kivel jár a lányod? És még engem pontoztok le..?
Ha nem érdekel kivel jár, miért érdekel, hogy ha bulizni akar vele.. egyébként ha most ismerkedtek meg, akkor nem engedném el, 1-2 év után már valószínűbb. Az pedig, hogy rendőr semmit sem jelent ma már. Nem engedném el mégsem a lányod, ha vitte volna már többször haza a fiút és lenne valós véleményed, hogy milyen is a srác, akkor talán, de így nem.
Ha nem ismerném a barátját, akkor nem. Igyekeznék előbb megismerni a fiút, és csak azután döntenék. Teljesen idegen felnőtt emberekkel biztosan nem engedném el. 20 évesen már teljesen máshogy viselkedik az ember.
A másik oldala, hogy te ismered a lányod, mennyire érett, mennyire komoly. Van, aki 15 évesen megbízhatóbb, mint más 19 évesen.
lehet, maradi vagyok.
NEM! épp csak kijött az általános iskolából!!!
nemá, hogy barátjával balatonra menjen meg a haverokkal!
SZÓVAL
NEM ENGEDNÉM!
Biztos, hogy nem!!!
Főleg nem egy zöldfülü rendőrrel, na azok a legrosszabbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!