Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők!? Elengednétek a 15...

Szülők!? Elengednétek a 15 éves lányotokat 2 napra Balatonra a barátjával?

Figyelt kérdés

Nyáron ismerkedtek meg,a srác most 20 éves,nem ismerem,de a lányom nagyon oda van érte,mit szólnátok?

Végülis úgy mennének,hogy a lányom barátja meg a haverjai+az ő barátnőik.

Valami nyaralóban,nos?

2013. júl. 3. 15:44
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
94%

Hát nem tudom, 15 évesen kicsit korai.. jó, én 17 és fél évesen mentem el a 22 éves barátommal 1 hétre nyaralni (+ nővérével és vőlegényével), de akkor már több, mint fél éve együtt voltunk, a szüleim ismerték őt, aludt is nálunk, én is náluk, szóval CSAK ezért engedték meg anyumék. Ismeretlennel biztos nem engedtek volna, főleg 15 évesen, ennyi idős korban még azt sem engedték volna meg nekem, hogy 20 éves barátom legyen. Bár köztünk is öt év van, szerintem ez már 17-18 éves kor után nem tűnik olyan soknak. Most pl én 18 vagyok, a barátom 23. Lehet, hogy az a két év nem tűnik soknak, a 15 a 17 mellett, mégis elég sokat jelent, például én akkor kezdtem "felnőni" igazából.

Nem tudom, elengedném-e, de ha az én gyerekem lenne, először mindenképp mutassa be a fiút nekem, mert rendesen meg akarnám ismerni (ahogy az én szüleim is ismerik a barátomat). Attól azért félnék, hogy a 20 éves fiú olyat szeretne tenni a 15 éves lánnyal, amit ő nem szeretne. Eleve bizalmatlan típus vagyok, idegenekben meg főleg nem bízom.

Röviden, ha eléggé megismerted a barátját, akkor szerintem engedd el, mert végül is ők nem 1 hétre mennek, hanem csak két napra, az még annyira nem a világvége, de ismeretlenül személy szerint nem engedném el.

18/L

2013. júl. 3. 16:08
 22/39 anonim ***** válasza:
94%

még csak most ismerkedtek meg nyáron de már közösen nyaralnának?:O ez nekem túl korai lenne

az már csak hab a tortán hogy a srácot még csak nem is ismerik a szülők

pedig fiatal vagyok még én is:)

2013. júl. 3. 16:17
 23/39 anonim válasza:
93%
Engem 18 évesen engedtek el egy hétre pestre a barátomhoz. Meg lehet érteni a lányod álláspontját is, viszont ha már 15 évesen ennyire engedékeny vagy, mi lesz ezután? Újabb meg újabb buli? Arany középút kell, viszont ott a balatonon már simán történhet egy s más. Sőt..
2013. júl. 3. 16:19
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha komoly lenne a kapcsolatuk és a fiút is ismerném akkor talán de a kérdés leírásából nagyon nem ez jön le szóval nem
2013. júl. 3. 16:21
 25/39 anonim ***** válasza:
100%
Nem! Pár hetes ismerettségről beszélünk és egy tiniről! Biztos, hogy nem!
2013. júl. 3. 16:36
 26/39 anonim ***** válasza:
100%
én 23 éves vagyok, és nincs gyerekem, de anyud helyében nem engednélek el az tuti (és az is tuti h a te vagy a lány ;))
2013. júl. 3. 16:41
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem!

Én 16 évesen mehettem először a barátnőimmel nyaralni egy hétvégére, nemhogy fiúkkal. 18 évesen volt barátom, akkor már csinálhattam, amit akartam... szerintem ez így jó is.

Több dologgal is baj van itt:

- értelmes, egészséges, normális 20 éves fiú nem vágyik 15 évesekre, akik most szabadultak az általános iskolából. Ez beteges, akárki akármit mond. Én is huszonéves vagyok, de a büdös életben nem jutott volna eszembe potenciális partnerként kezelni egy tizenéves kislányt. Ez durva.

- lehet, hogy első látásra szimpatikus a fiú, de nem hogy te nem ismered, de ilyen rövid idő után még a lányod sem. Ki tudja, valójában milyen?

- a haverjait végképp nem ismeritek, na azok milyenek...?

- ha ez a srác felelősségteljes lenne, akkor egyrészt nem is udvarolna 15 éveseknek, másrészt először bemutatkozna neked, és lehetőség szerint azután sem állna elő ilyen vad ötletekkel. Ez a hapsi se nem illedelmes, se nem ép.

2013. júl. 3. 16:45
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

Én sem engednélek el. 15 éves lány 20 éves fiúkkal, nem.

Se a barátokat, se a barátnőket nem ismered.

"valami nyaralóban?"

Biztos, hogy nem.

2013. júl. 3. 16:48
 29/39 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy egy 20 éves korosztály már bizony iszik, cigizik - akkor is, ha a srác nem csinálja, a haverjai jó eséllyel igen, és még ki tudja mi mást. Persze tény, hogy egy 15 éves is hozzá tud ehhez jutni ha nagyon akar, de így meg az ölébe hullik a lehetőség...
2013. júl. 3. 16:50
 30/39 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem hiszem hogy el fogom engedni!

2013. júl. 3. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!