Miért nem szeret a lányom? Mit csináljak hogy ez változzon?
Ez hülyeség, nem minden úgy van az életbe ahogy le van írva a könyvben, sőt semmi nem úgy van.
Kedves Kérdező!
Légy türelmes, csináljatok több programot együtt, legyél vidám mosolyogj és beszélgess vele 2 éves a kislány, ilyenkor már azért megértenek dolgokat.
Keltsd fel az érdeklődését, egy állatos mesekönyv erre a célra nagyon jó, ülj le vele és kérdezgesd, hogy ez az állat mit mond...kezdj el vele ilyen hasonló szinten foglalkozni.
Vagy vegyél neki egy szép labdát valami hercegnőset, játssz vele, meg fog veled barátkozni :)
Így távolról nem lehet megítélni a dolgokat, mindenesetre furcsán fogalmazol: "lemegyek a szintjére," meg "megpróbálok úgy fogalmazni, hogy megértse".
Lehet, csak nekem furcsa. Azért kíváncsi lettem volna, amint megjössz mint felnőtt apa, és lemész egy csecsemő szintjére. Sztem nem kell. A gyerek nem ezt igényli. Az apja legyél. Ugyanazon a szinten...Ha érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!