Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem szeret a lányom?...

Miért nem szeret a lányom? Mit csináljak hogy ez változzon?

Figyelt kérdés
Amikor játszani akarok vele, ölbe akarom venni vagy bármit is csinálni vele mindig elkezd hisztizni meg sírni és az anyukája kell neki. Nem élünk együtt de minden héten meglátogatom. Amikor az anyukájával van akkor mindig nevet és nem tudom mi az oka annak, hogy engem nem szeret. A születése óta mellette vagyok, mondjuk az első pár hónapban nem de arra nem emlékezhet. Mit csináljak?

2013. júl. 2. 23:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség, nem minden úgy van az életbe ahogy le van írva a könyvben, sőt semmi nem úgy van.

Kedves Kérdező!

Légy türelmes, csináljatok több programot együtt, legyél vidám mosolyogj és beszélgess vele 2 éves a kislány, ilyenkor már azért megértenek dolgokat.

Keltsd fel az érdeklődését, egy állatos mesekönyv erre a célra nagyon jó, ülj le vele és kérdezgesd, hogy ez az állat mit mond...kezdj el vele ilyen hasonló szinten foglalkozni.

Vagy vegyél neki egy szép labdát valami hercegnőset, játssz vele, meg fog veled barátkozni :)

2013. júl. 7. 20:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Kérdező! Mi volt a baj, az első néhány hónapban, és valójában mennyi időtöl van szó? Mostmár együtt éltek, mint egy család?
2013. júl. 10. 11:51
 13/14 A kérdező kommentje:
Alapból nyugodt ember vagyok és általában amikor beszélek hozzá mindig lemegyek a szintjére, hogy ne legyek neki olyan magas. Meg úgy próbálok beszélni, hogy megértse amit mondok. Kétszer éltünk már együtt de szakítottunk, megint összejöttünk. Se veled se nélküled. Most megint jól kijövünk. Tudom ez nem tesz jót a gyereknek de előtte sose veszekszünk és nem hinném, hogy az anyja mond rólam valamit mert ő is szeretné, hogy jó kapcsolatunk legyen. Am 2 és fél hónap maradt ki mert megijedtem.
2013. júl. 10. 19:13
 14/14 anonim ***** válasza:

Így távolról nem lehet megítélni a dolgokat, mindenesetre furcsán fogalmazol: "lemegyek a szintjére," meg "megpróbálok úgy fogalmazni, hogy megértse".

Lehet, csak nekem furcsa. Azért kíváncsi lettem volna, amint megjössz mint felnőtt apa, és lemész egy csecsemő szintjére. Sztem nem kell. A gyerek nem ezt igényli. Az apja legyél. Ugyanazon a szinten...Ha érted.

2013. júl. 13. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!