Szerintetek ez igazságos?
Ágtlagos 17 éves lány átlagos történettel.
Este meghallgatod a szüleidet,bűnbánó bociszemekkel megbnod előttük hogy ilyen korán lefeküdtetek,megigéred hogy ezentúl is vigyáztok és megy minden tovább.
el ugysem fognak tiltani.
Én anyukád helyében én este nagy levegőt vennék és nagy veszekedés helyett inkább örülnék annak, hogy a lányom egyáltalán megbízik bennem annyira, hogy elmond ilyen fontos dolgokat.(Persze nagy kő esne le a szívemről , hogy nem terhes, de ezzel gondolom te is így voltál.)
Az eltiltás csak az ellenkezőjét váltaná ki, úgyhogy inkább felhívnám a figyelmét a védekezésre, meg hogyha bármi baj van merje elmondani.
Néhány héten belül kislányom születik, még pár évig ez a téma nem aktuális, de azt hiszem így reagálnék.
köszi szépen,, ez jól esett :)
Én nagyon félek, hogy mi lesz este...:(
anyukám még olyan régi módi...
Én is 17 évesen vesztettem el. A barátommal alig voltunk 2 hónaposak, mikor megtörtént. Elmondtam anyukámnak, ő viszonylag jól fogadta, de azért korainak tartotta.
Anyukád túl reagálja. Sajnos nem nagyon akarja elfogadni, hogy az Ő édes kislánya, már felnőtt. De előbb-utóbb túl teszi magát rajta.
Pedig szegény 1-esnek igaza van, és semmi sértő nincs abban amit írt. Egyébként nem fognak eltiltani a barátodtól, ők sem gondolták, hogy 30 éves korodig szűz maradsz. Max reménykedtek benne :D Elszaladt az idő és ők nem vették észre, hogy felnőttél.
Tényleg átlagos tini átlagos története, kb minden nap megtörténik ez valakivel.
Semmi felelőség érzeted nincs. Az első hozzá szoló sem sértegetett, csak könnyedén leírta a véleményét. A másik annak örülsz, ha valaki azt írja amit te szeretnél hallani.
17 éves vagy ha tudtál dönteni, abban, hogy lefeküdj a barátoddal, akkor tudj dönteni most is, hogy mit tegyél.
Természetes az volna az első út, hogy mond el édesanyádnak, és menj orvoshoz fogamzás gátló tablettát felíratni, legyen eszed a védekezéshez. Ne akkor kapkodj amikor már késő. De hogy megnyugtassalak sokan hamarabb döntenek így mint most te.És még a lányok aprehendálnak, hogy nincs a fiúkba romantika. Minek lenne, hiszen hamar lefekszenek velük a lányok, és már nincs miért elvinni például egy ebédre, vagy moziba, vagy egy virág csokort. Megkapták azt amit akartak, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!