Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek ez igazságos?

Szerintetek ez igazságos?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok.Szerelemben sosem volt szerencsém,de most lassan 3 és fél hónapja járok egy aranyos sráccal,akibe bele szerettem.Szerencsére az érzés kölcsönös ő is igy érez irántam.Sajnos 1 héten csak 1x tudtunk találkozni,mert kollégiumos vagyok.Egymással vesztettük el a szüzességünket.Elmondtam anyukámnak pár héttel később,hogy mi történt,mert nem jött meg a menstruációm és a testvérem javasolta, hogy inkább mondjam el.Védekeztünk a barátommal egyébként.Máskor is szokott késni a menzesem.Elmondtam anyjának,hogy lefeküdtem a barátommal.Erre ő nagyon veszekedett rám Azt mondta,hogy csalódott bennem.Hozzám sem szólt.Csináltam egy tesztet,kimutatta,hogy minden rendben van,nem vagyok terhes. Este elakarnak a szüleim velem beszélgetni,elakarnak tiltani a barátomtól.Tudom,hogy igazuk van,hogy hamar megtörtént,ami történt...de szeretem a barátomat és már szerintem 17 évesen nem volt korai. Ti mit mondtok erről ?
2013. júl. 2. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
87%

Ágtlagos 17 éves lány átlagos történettel.

Este meghallgatod a szüleidet,bűnbánó bociszemekkel megbnod előttük hogy ilyen korán lefeküdtetek,megigéred hogy ezentúl is vigyáztok és megy minden tovább.

el ugysem fognak tiltani.

2013. júl. 2. 16:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Neharagudj,de a sértegetéseket inkább tartsd meg magadnak,mert nem vagyok rá kiváncsi...
2013. júl. 2. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:
70%
Ne félj attól, hogy eltiltanak a barátodtól. Valószínűleg úgysem tudják betartatni.
2013. júl. 2. 16:29
 4/9 A kérdező kommentje:
az előző komit az 1. válaszadónak irtam....köszi 2 :)
2013. júl. 2. 16:30
 5/9 anonim ***** válasza:
0%

Én anyukád helyében én este nagy levegőt vennék és nagy veszekedés helyett inkább örülnék annak, hogy a lányom egyáltalán megbízik bennem annyira, hogy elmond ilyen fontos dolgokat.(Persze nagy kő esne le a szívemről , hogy nem terhes, de ezzel gondolom te is így voltál.)

Az eltiltás csak az ellenkezőjét váltaná ki, úgyhogy inkább felhívnám a figyelmét a védekezésre, meg hogyha bármi baj van merje elmondani.

Néhány héten belül kislányom születik, még pár évig ez a téma nem aktuális, de azt hiszem így reagálnék.

2013. júl. 2. 16:56
 6/9 A kérdező kommentje:

köszi szépen,, ez jól esett :)

Én nagyon félek, hogy mi lesz este...:(

anyukám még olyan régi módi...

2013. júl. 2. 17:07
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is 17 évesen vesztettem el. A barátommal alig voltunk 2 hónaposak, mikor megtörtént. Elmondtam anyukámnak, ő viszonylag jól fogadta, de azért korainak tartotta.

Anyukád túl reagálja. Sajnos nem nagyon akarja elfogadni, hogy az Ő édes kislánya, már felnőtt. De előbb-utóbb túl teszi magát rajta.

2013. júl. 2. 17:09
 8/9 anonim ***** válasza:
70%

Pedig szegény 1-esnek igaza van, és semmi sértő nincs abban amit írt. Egyébként nem fognak eltiltani a barátodtól, ők sem gondolták, hogy 30 éves korodig szűz maradsz. Max reménykedtek benne :D Elszaladt az idő és ők nem vették észre, hogy felnőttél.

Tényleg átlagos tini átlagos története, kb minden nap megtörténik ez valakivel.

2013. júl. 2. 18:01
 9/9 nyugalom válasza:

Semmi felelőség érzeted nincs. Az első hozzá szoló sem sértegetett, csak könnyedén leírta a véleményét. A másik annak örülsz, ha valaki azt írja amit te szeretnél hallani.

17 éves vagy ha tudtál dönteni, abban, hogy lefeküdj a barátoddal, akkor tudj dönteni most is, hogy mit tegyél.

Természetes az volna az első út, hogy mond el édesanyádnak, és menj orvoshoz fogamzás gátló tablettát felíratni, legyen eszed a védekezéshez. Ne akkor kapkodj amikor már késő. De hogy megnyugtassalak sokan hamarabb döntenek így mint most te.És még a lányok aprehendálnak, hogy nincs a fiúkba romantika. Minek lenne, hiszen hamar lefekszenek velük a lányok, és már nincs miért elvinni például egy ebédre, vagy moziba, vagy egy virág csokort. Megkapták azt amit akartak, és kész.

2013. szept. 13. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!