Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya megőrjít! Mit csináljak?

Anya megőrjít! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Folyton csak veszekedik velem, mindig azt mondja, hogy menjek el itthonról, ne a gép előtt üljek. Jó, ebben igaza van, de azt nem érti meg, hogy nincsenek túl sok barátom, aki van az nem helybéli, és nem tudna eljönni (anyagi okok, hiába magyarázom neki, nem érti meg. Ha kiad valamilyen feladatot, és megcsinálom mindig talál benne valami hibát, elkezd ordítani, , ha valamit véletlen elfelejtek megcsinálni, akkor rögtön ordít, hogy semmire nem vagyok képes stb. Én ezt már nem bírom tovább! Mit csináljak?
2013. jún. 30. 15:04
1 2
 11/11 ForeverL válasza:

Nekem is teljesen ugyanez van most itthon, csak anyának lenne ideje is rám csak mindig a barátjával van emiatt mindig ordít ha valami nincs kész és rám veszekszik, ha pedig minden rendben van akkor is keres kissebb hibákat amikbe beleköthet, de akkoris ordibál, ha nincs kivel.

Én visszabeszélek neki és megmondom a véleményem, akkor mindig kicsit lenyugszik (vagy nem) ha nem akkor otthagyom és elmegyek valamerre

2013. júl. 3. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!