Elmondjam anyának vagy ne? Hogyan?
A gimi előtt szürke kisegér voltam,alig voltak barátaim és sehová nem jártam.De ez szeptemberben megváltozott,mert az osztálytársaim eléggé a "menők" közé tartoznak és nagyon jóban lettem 3 lánnyal,akik népszerűek és rájöttem,hogy bekerültem abba a társaságba,ahová mindig is akartam.
Együtt járunk a belvárosba bulizni és anya elenged,mert bízik bennem és tudja,hogy sosem iszom annyit,hogy részeg legyek.Sosem volt semmilyen kapcsolatom bármilyen fiúval,de még 3 hete egy buliba odajött hozzám a város egyik leghelyesebb sráca,hogy sétáljak vele egy kicsit.Akkor lepattintottam,mert durva dolgokat hallottam róla és hogy azért úszik meg mindent,mert a szülei gazdagok és elintéznek neki bármit.
Tetszett nagyon,bár személyesen alig ismertem és tapasztalatlan voltam,nem is akartam beégni.Az utóbbi 2 hétben nem mentem sehová,mert nem akartam találkozni vele meg a bunkó haverjaival.
De tegnap este a barátnőim elrángattak bulizni és ők is ott voltak.
A srác meghívott mind a négyünket és utána bocsánatot kért,hogy legutóbb annyira nyomult meg hogy utána piszkáltak a barátai.Dumáltunk egy kicsit és megint elhívott sétálni...Elmentem vele végül és megcsókolt,utána vigyorogva mondott valamit arról,hogy tapasztalatlan vagyok (első csók...) és ott akartam hagyni,de nem engedett el.Egész éjszaka ott volt velem,elkísért a barátnőmék házáig (nem itthon aludtam) és ma is találkoztunk.
Nem akarom komolyan venni,mert tudom,milyen.De látszik rajtam,hogy történt valami és nem akarom,hogy anya mástól vagy magától jöjjön rá...Csak félek a reakciójától vagy hogy elmondom neki most és aztán nem is lesz a sráccal semmi több.
Mit mondjak anyának?Legyek őszinte vagy mondjam azt,hogy kicsit sokat ittam és csak kavartam valakivel (kiszívta a nyakamat)?
Nem ittam szinte semmit,de így legalább nem faggatna...Viszont lehet,hogy nem engedne sehova egész nyáron vagy nem bízna bennem.
És ha megakarja ismerni?
Még én sem tudom,hogy mi van köztünk,kicsit kellemetlen lenne,hogy "bocsi,tudom,hogy nem veszel komolyan,de anya találkozni akar veled"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!