Mit tegyek, hogy a párom törödjön a gyerekünkel?
És amíg kisebb volt a gyerek? Csak mert gondolom nem egy 3 hónapost akarsz túró rudival etetni...
Szoptatta? Pelenkázta? Akkor gondoskodott róla?
Ó ugyan, most ne legyünk álszentek, hány olyan nő van (akár a sztárvilágban is, ott a Rubint Róka, meg a Kim Kardashian, meg atya ég tudja, kicsoda), akik császárral szültek, mert féltik az alakjukat, és tápszerezik a gyereket, mert nem akarnak szoptatni....
Önmagában nem ettől lesz valaki rossz anya!
Mi a különbség a császár és a normális szülés közt az alak szempontjából? Már úgy is kinyúlt, meghízott, ennyit számít, hogy jön ki a gyerek?
(Tényleg nem tudom, nem szültem.)
Nem az alakjukat féltik hanem a fájdalomtól félnek....pedig egy császár jobban fáj,mint a sima szülés.....na téma lezárva.
Szóval szerintem ha teheted passzold le valakinek a gyerkőcöt és kettesben beszélgessetek el erről,hogy mi a roblémája,bántja e valami.Segíts neki.Meg nekünk is,hogy rendesen válaszolsz a kérdésekre,mert így nehéz akármit is mondani neked,hogy nem tudunk semmit.
Vagy inkább csak azt szeretnéd,hogy egyet értsünk veled és szidjuk,ócsároljuk az anyát?
Ezek a félszavas válaszok tényleg nem elegek... Valódi egyáltalán a kérdés?
Amúgy 30-as: ha nekem szántad a kérdést, akkor én nem mondtam magamnak ellent, ugyanis nem én írtam az általad bemásolt részt.
Érdekes hogy ilyen erős indulatokat váltott ki a kérdés. Valóban ennyire érzéketlen tuskó lenne mindenki itt? Természetesen ez nem a magyar nép jellemzése. Ez csak a legalja. Hurrognak mert nem ölte meg a gyerekét. Gondolom egyiküknek sincs gyereke, csupán szegénységi bizonyítványt állítanak ki magukról. Siránkozás és vádaskodás helyett egy darab megoldást és választ sem mondtak.
Ha pedig nem kamu a kérdés akkor még tudnék tanácsokat adni hisz voltam hasonló helyzetben, de a válaszok a kérdezőtől is és a válaszadóktól is annyira alacsony szintűek, hogy egyszerűen reménytelennek tatom azt hogy kommunikációra képes ember legyen itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!