Mit tegyek, hogy a párom törödjön a gyerekünkel?
Azért mert neked nincs igényed új ruhára, ő még vehet. Ez a leghülyébb indok. ha nekem nem kell, neki se kelljen.
Másrészt mennyi idős a gyerek? Mert gondolom ő van otthon vele. Így csak törődik. Mit takar, hogy nem ad rá tiszta ruhát? Ha kicsit foltos, én sem cserélem le, akkor már megvárom a köv. kaját, mert már egyedül eszik, és felét magára lapátolja.
Azért őt is meghallgatnám. Neki mennyi pénze van havonta?
Az tényleg nem baj hogy pl nem vesz rudit vagy nem ad rá néha ruhát, inkább az a baj hogy ezek csak tünetek. Annak a tünetei hogy nem akar törődni a gyerekével és nem élte bele magát az anyaszerepbe. Nem tudom sajnos hogyan lehetne kihozni belőle az anyai ösztönöket, de legalább sütni főzni szokott vagy valamilyen szinten törődni a fiával?
Talán valami anya-gyerek torna, jóga jó ötlet lenne ahol más anyukákkal is beszélhetne vagy valamilyen idősebb nővel, bábával vagy hozzáértővel beszélne az anyaságról az jót tenne.
"Igazából én beszéltem rá"
itt van a kutya elásva! és akkor felteszem a nagy kérdést, amit ilyenkor szoktam: mégis mit vártál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!