Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, hogy a párom...

Mit tegyek, hogy a párom törödjön a gyerekünkel?

Figyelt kérdés
A párom nem foglalkozik a kisfiunkal, se egy túrórudit nem vesz neki se tisztaruhát nem ad rá. Hogyan tudnám megváltoztatni?
2013. jún. 30. 14:14
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
58%

Azért mert neked nincs igényed új ruhára, ő még vehet. Ez a leghülyébb indok. ha nekem nem kell, neki se kelljen.

Másrészt mennyi idős a gyerek? Mert gondolom ő van otthon vele. Így csak törődik. Mit takar, hogy nem ad rá tiszta ruhát? Ha kicsit foltos, én sem cserélem le, akkor már megvárom a köv. kaját, mert már egyedül eszik, és felét magára lapátolja.

Azért őt is meghallgatnám. Neki mennyi pénze van havonta?

2013. jún. 30. 15:06
 12/41 anonim ***** válasza:
57%

Az tényleg nem baj hogy pl nem vesz rudit vagy nem ad rá néha ruhát, inkább az a baj hogy ezek csak tünetek. Annak a tünetei hogy nem akar törődni a gyerekével és nem élte bele magát az anyaszerepbe. Nem tudom sajnos hogyan lehetne kihozni belőle az anyai ösztönöket, de legalább sütni főzni szokott vagy valamilyen szinten törődni a fiával?

Talán valami anya-gyerek torna, jóga jó ötlet lenne ahol más anyukákkal is beszélhetne vagy valamilyen idősebb nővel, bábával vagy hozzáértővel beszélne az anyaságról az jót tenne.

2013. jún. 30. 15:13
 13/41 A kérdező kommentje:
Egésznap a hajával bibelődik, sminkeli magát. Főzni én főzök vagy anyósom. Egyszerűen nem törődik semmivel.
2013. jún. 30. 15:32
 14/41 anonim ***** válasza:
48%

"Igazából én beszéltem rá"

itt van a kutya elásva! és akkor felteszem a nagy kérdést, amit ilyenkor szoktam: mégis mit vártál?

2013. jún. 30. 16:01
 15/41 anonim ***** válasza:
55%
Igen, szegényt rábeszéltél valami olyanra, ami hatalmas felelőséget igényel, ami megváltoztathatatlan és ami már örökké tart. Nem akarta a gyereket, és nincs annál rosszabb amikor ezt valakire ráerőltetik, főleg ha nem is szereti a gyerekeket alapból.
2013. jún. 30. 16:06
 16/41 anonim ***** válasza:
58%
Tök egyszerű...zavard el otthonról és kész.
2013. jún. 30. 16:08
 17/41 anonim ***** válasza:
44%
Költözz el a gyerekkel mondjuk a szüleidhez,ennek a cafkának meg ne adj pénzt se.
2013. jún. 30. 16:15
 18/41 anonim ***** válasza:
20%
Beszéld meg vele, hogy keressen munkát, te meg otthon maradsz a kicsivel.
2013. jún. 30. 16:15
 19/41 anonim ***** válasza:
43%
Nem kellett volna rábeszélni a gyerekre, ha igazából nem akarta. Edd meg, amit főztél, ennyi.
2013. jún. 30. 16:28
 20/41 A kérdező kommentje:
Sajnos elköltözni nem tudok mivel a szüleimmel nem tartom a kapcsolatot. Nem tudok mit tenni.
2013. jún. 30. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!