Most anyám normális?
Ma (meg mint mindig)olyan jól elvoltunk,nevettünk egy csomót,meg minden,és most délután anyám nézte a TV-t,én meg olvastam itt a neten,(az egyik TV(amit anyám nézett) és a gép egy szobában vannak)és egyszer csak valami üvöltözős hülyeségre kapcsolt,a hangerőt jól felnyomta és én meg besokaltam és kikapcsoltam a TV-t,és ezért most megsértődött.Egyszerűen nem bírom felfogni hogy hogy lehet egy ilyenért megsértődni.Szinte sose vesztünk össze semmin,ma is olyan jól elvoltunk mint már írtam.
Szóval nem értem ezt...
Te kérdezted, mi CSAK válaszoltunk.
Basszus, megint nem találom a szemüvegem, mert nem láttam a köszönöm a válaszokat szöveget....
Anyád korosztálya vagyok. Ő türelmes volt, mikor hisztiztél, nem csapott agyon. Felnevelt.
Legyél már kicsit türelmesebb. Idősebbek idegei gyengébbek, sérülékenyebbek mint a fiataloké. Az ő idegrendszere lehet, már csak egy cérnaszálon függ.
Ne tépd már el ezt is. Lehet, csak a tv a kikapcsolódása..
Szegényke, valamiért alacsonyra tette a mércét..Vagy csak ez jutott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!