Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez csak engem zavar vagy...

Ez csak engem zavar vagy másokat is?!

Figyelt kérdés
a TV-ben,meg úgy látom eléggé elterjedt ez a dolog,hogy a szülő a gyerekének szájra puszit ad,most ez szerintem eléggé gusztustalan,mert én úgy nevelkedtem (és szerintem sokan mások) hogy szájrapuszit az ember,a kedvesének a párjának ad,szülőnek-rokonoknak pedig az arcára....szerintetek?!
2013. jún. 27. 03:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Nagyon sokáig az öcsémmel, szokás volt nálunk. De csak anyukánknak adtuk, másnak sosem.

Semmi bajom nem lett! Egy egészséges felnőtt lettem és még a szexualitásommal is minden rendben. Nahát?!

Igen, csak téged zavar, meg néhány beteg embert aki bele lát mindenféle perverz és undorító dolgot ebbe. Na engem meg ettől ráz ki a hideg...

(megjegyzem: persze azt én sem pártolom, hogy az egész rokonságot körbe kell nyalni)

2013. jún. 27. 09:48
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem azt mondom, hogy zavar, csak fura számomra.

Én is úgy nevelkedtem, hogy arcra adunk puszit, szülőknek, rokonoknak és a párunknak szájra.

2013. jún. 27. 10:15
 23/34 anonim ***** válasza:
76%

"Igen, csak téged zavar, meg néhány beteg embert aki bele lát mindenféle perverz és undorító dolgot ebbe. Na engem meg ettől ráz ki a hideg... "

Köszi, akkor beteg vagyok mert nem smárolom le anyámat:D

2013. jún. 27. 10:35
 24/34 anonim ***** válasza:
23%

Utolsó: IGEN beteg vagy, ha NEM tudsz külöbséget tenni a puszi (akár szájra is) meg a smárolás között.

EZ AZ, ami BETEGES

2013. jún. 27. 10:37
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám hogy perverznek tartom, de nekem is fura. Nekem a szájra puszi a párok közötti intimitás egyik formája. Ez most olyan hogy attól sem izgulnék fel, ha a fiam a fenekemet simogatná, de nem simogatja, mert ott a hátam :) Nem érdekel mások hogy csinálják, de nekem is volt már olyan kisgyerek aki szájrapuszit akart adni, mert náluk úgy szokás. Na ez zavart.
2013. jún. 27. 10:42
 26/34 anonim ***** válasza:
69%
Már ne haragudj, de tudok különbséget tenni, de nekem a szájra puszi is csók, legfeljebb nem nyelves. És csak a páromnak adok. Ha szerinted normális a családtagokat szájon csókolgatni, hát nem tudom, de szerintem nem az én fejemben van a gond.
2013. jún. 27. 10:51
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt mondom, hogy zavar, mert nekem nem oszt nem szoroz, hogy mások mit csinálnak, de én is rettenetesen furcsának tartom. Sosem csinálnám.
2013. jún. 27. 11:08
 28/34 anonim ***** válasza:
94%

Fantasztikus. Olyan világban élünk, ahol én vagyok lepontozva, aki szerint beteges szájon csókolgatni a rokonságot:D

Megérett a világvége...

2013. jún. 27. 11:27
 29/34 anonim ***** válasza:

Nem attól vagy beteg, hogy nem smárolsz anyáddal(és egyébként is szájra pusziról van szó még mindig!). Hol olvastad ezt, Te? Azt írtam, hogy akkor lennél beteg, ha ezt szokást vmi teljesen örült dologgal hoznád összefüggésbe.

De mindegy, nem az én dolgom. Te így nevelkedtél, Én meg úgy.

2013. jún. 27. 11:28
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
De mint mondtam nekem a szájra puszi is csók, csak nem a nyelves. Se anyukámat, se a tesóimat nem csókolgatom. Csak a páromat.
2013. jún. 27. 11:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!