Ez csak engem zavar vagy másokat is?!
Nagyon sokáig az öcsémmel, szokás volt nálunk. De csak anyukánknak adtuk, másnak sosem.
Semmi bajom nem lett! Egy egészséges felnőtt lettem és még a szexualitásommal is minden rendben. Nahát?!
Igen, csak téged zavar, meg néhány beteg embert aki bele lát mindenféle perverz és undorító dolgot ebbe. Na engem meg ettől ráz ki a hideg...
(megjegyzem: persze azt én sem pártolom, hogy az egész rokonságot körbe kell nyalni)
Nem azt mondom, hogy zavar, csak fura számomra.
Én is úgy nevelkedtem, hogy arcra adunk puszit, szülőknek, rokonoknak és a párunknak szájra.
"Igen, csak téged zavar, meg néhány beteg embert aki bele lát mindenféle perverz és undorító dolgot ebbe. Na engem meg ettől ráz ki a hideg... "
Köszi, akkor beteg vagyok mert nem smárolom le anyámat:D
Utolsó: IGEN beteg vagy, ha NEM tudsz külöbséget tenni a puszi (akár szájra is) meg a smárolás között.
EZ AZ, ami BETEGES
Fantasztikus. Olyan világban élünk, ahol én vagyok lepontozva, aki szerint beteges szájon csókolgatni a rokonságot:D
Megérett a világvége...
Nem attól vagy beteg, hogy nem smárolsz anyáddal(és egyébként is szájra pusziról van szó még mindig!). Hol olvastad ezt, Te? Azt írtam, hogy akkor lennél beteg, ha ezt szokást vmi teljesen örült dologgal hoznád összefüggésbe.
De mindegy, nem az én dolgom. Te így nevelkedtél, Én meg úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!