Miért zavar az másokat ha egy "idegen" magyarnak érzi magát?
Ha például egy néger, magyar zászlóval szaladgálna az sokaknak nem tetszene.
De szerintem inkább tartsa magát magyarnak mint nigériainak.
Mert engem személy szerint marhára irritál ez a Pákó féle "Én afrikai vagyok b*szdmeg"
(vagy a "kubai macsó")
(Erősen jobboldali vagyok,mielőtt valaki azzal jönne,hogy csak őket zavarja)
Én félig orosz vagyok , de magyarnak tartom magam.
Egy afrikai nem lehet magyar ,európai az bevándorló marad.
Amerikai lehet bárki ,de európai nem.
És ez így helyes.
Nem jó internacionalistának lenni.
Engem egy fekete arc aki itt él meg dolgozik, és magyar akar lenni, nem zavar annyira. Egy idős német, aki a sok pénzével lejön ide élni, és mondogatja hogy jaj a magyarok milyen jók meg már ő is kicsit magyar (de közbe titokban felsőbbrendűnek, és egyértelműen németnek érzi magát), az jobban zavar. Meg főleg persze a zsidók, akik szintén megjátsszák a magyart, megmondják hogy hogyan kell magyarnak élni, de közbe elsősorban zsidók.
Viszont ha valaki magyarországon él, nem kavarja a szart, de büszkén tartja a kultúráját, mittudomén, kínaiak, Pákó, vagy akárki, az sztem teljesen oké. Én se titkolnám soha ha külföldön kéne élnem, hogy elsősorban magyar vagyok.
Mert egy álságos álszent dolog mondjuk egy törzsgyökeres vallásos zsidónak azt mondani hogy ő magyar.
Amikor valaki ennyire erőlteti ezt, akkor ott sejteni lehet valamiféle megtévesztést.
Személy szerint azért nem szeretem amikor zsidók mondják ezt, mert ők genetikailag és vallásilag sem tartoznak hozzánk, konkrétan mintha egy néger akarná magát magyarnak mondani. Egy zsidó mindig zsidó lesz, éljen akárhol a világban, nem véletlen van az őszerintük is létező fogalom, az "örök zsidó".
Egy néger is lehet magyar az évek során.Ha a család generációkon át csak fehér magyarokkal házasodik akkor 2-3 generáció után az egész család fehér lesz.
Meg akkor a Müllerek,Deutschok stb azok mind németek?Mert lehet hogy egyszer úgy 1200-ban beházasodott egy német és fiú ágon ment tovább a név de úgy hogy a fiúk csak magyarokkal házasodtak.Akkor ő most német mert 1000 évvel ezelőtt egyetlen egy felmenője az volt?!
Minden esetre nekem szimpatikus ha egy külföldi magyarnak vallja magát és magyar értékeket képvisel,különösen ha nem tagadja le azt sem,hogy egyébként ő mondjuk német is egyben.(de nem úgy német,hogy 500 éve valakije német volt, hanem hogy szülei vagy a nagyszülei szín németként jöttek ide)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!