Anyám mindig alkoholista lesz és eképp is fog meghalni?
Anyám sikeres orvos és egyébként egy szép és okos nő. Már 50 éves és kb. 8-10 éve kezdett el "borozgatni". A kezdeti 1-2 pohár borból napi 2-3 üveg lett. Ma már egy vásárlás nem lehet teljes számára a 2-3 karton bor nélkül.
Minden este szertartásszerűen amint hazaér a munkából, kb. este 7-8-tól iszik hajnali 2-3-ig, amikor is nyugtatókkal és altatókkal kiüti magát.
Látom a csillogást a szemén, ha valakitől kap ajándékba egy üveg drága bort.
Azonnal agresszív lesz ha valaki alkoholistának nevezi.
Apám pedig papucs, mert nem mondja meg anyámnak az igazat, hanem Ő veszi számára a bort...
16 éves korom óta nézem amit csinál, de már 25 vagyok, idén elköltözöm otthonról.
Sajnálom anyámat "itthagyni", vajon alkoholistaként fog meghalni?
Meg azért ìrtad le hogy érezük milyen erös vagy :)
De viccen kìvül ez szép volt és gratulálok neked az alkohol nagyon durva tud lenni, én kezdeti stádiumos alkesz voltam, de beláttam és letettem de még ìgy is kemény volt 2 honap és éreztem ha még 1 évig csináltam volna huuu akor végem van az alkohol nem játék.
Sok fiatal iszik és láttom hogy egy 10 fös társaságból 2 - 3 alkesz lesz de ezt nekik hiába is magyaráznám.
Ha valaki meg tudja értelmesen magyarázni,indokolni,hogy miért jó az alkohol és miért jó lerészegedni akkor abban a szent pillanatban az illető előtt fejet hajtok.
De ez vonatkozik a dohányzásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!