Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Rám eröltetik a külföldi...

Rám eröltetik a külföldi életet és iskolát, mit cináljak?

Figyelt kérdés
2 éve lakunk Hollandiában, eleinte gondoltam jó lesz, jól kijöttem a mostohaapámmal, és egyszerüen azt néztem hogy megtudnak élni stb.. de nekem akkor i hiányzott minden. Viszont úgy 1 éve mégjobban megerősödött bennem ez a vágy, hogy nem akarok itt élni, itt tanulni.. a nyelv már jól megy, B1-es szintem van, úgy fogom fel hogy a nyelvért érdemes, meg anyuék boldogok, de ez igy már 2 év után kjött belőlem, elmondtam anyunak úgy 1 hónapja, de nem érdekli.. 1 óra múlva indulunk felvételire, de NEM AKAROK ! Nem ezt a sulit nem akarok, hanem egyiket se.. én otthon akarok egészségügyibe menni.. otthon akarok lakni.. Mit csináljak? Most is ideges vagyok, sirok órák óta, anyum észre se veszi.. ő boldog hogy a lánya jól tanul külföldön.. ezt a sorsot szánják nekem de nekem ez nem tetszik, nem ezt szeretném. Haza akarok menni.. ez nem lázadás, csak vagyok elég idős ahoz hogy eltudjam dönteni mire vágyok, és az nem az itteni élet.. de nem érdekli őket.. 16 évesen, még rájuk vagyok utalva, nem tudnákl haza menni egyedül, de szivesebben velük mennék haza.. Mit tegyek hogy ne eröltessék rám? :( Nekik jó itt, de nekem nem..

2013. jún. 25. 13:18
1 2 3 4
 31/38 anonim válasza:
Mond meg a családodnak őszintén és hoz fel érveket
2013. jún. 29. 20:38
 32/38 A kérdező kommentje:
Elmondtam már nekik párszor ezt, a felvételi előtt is mondtam anyumnak hogy nem szeretnék itt, hanem otthon szeretnék tanulni.. mondtam érveket is, de nem hatja meg őket. Ők ide ragaszkodnak, én haza. (Bár mostohaapum tett már olyan kijelentést,hogy ha találnának és házat, már aznap vennénk az irányt haza fele. De igazából ő úgy félig meddig menne haza, én nagyon, anya viszont egyátalán nem.)
2013. jún. 29. 21:28
 33/38 A kérdező kommentje:
Találnának könnyen munkát és házat*
2013. jún. 29. 21:29
 34/38 anonim ***** válasza:
atlendulsz ezen kesobb. en is kulfoldon elek, 2 ev nekem is kritikus pont volt, haza is mentem hogy rajojjek hogy nem akarok otthon SE elni mar. azota eltelt 1.5 ev es most boldog vagyok itt. kezd minden osszeallni. aztan ha nem lesz jobb neked, kesobb is haza tudsz menni.
2013. jún. 29. 21:37
 35/38 A kérdező kommentje:
Én bizom benne hogy nekem össze fog jönni, meg mindent meg is teszek érte.
2013. júl. 7. 15:53
 36/38 anonim válasza:
Szerintem mázlista vagy!én félig holland vagyok és nagyon szeretnék kint élni már csak a nyelvtudás miatt is meg persze a másik fele a családomnak is kint van:)de sajnos anyukám nem szeretne kimenni mert már élt ott és nem szerette.szerintem ragadd meg az alkalmat és tanulj mert sokkal sikeresebb leszel ott mint itt lennél....:)15/L
2013. aug. 2. 20:08
 37/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) csak nekem ez a közeg jobb a családdal,anyummal amúgy se jövök ki jól.. azóta pedig úgy alakult hogy haza jöttem nagyihoz! :) sokkal könnyebb, itt kezdtem a sulit, szereztem mármost 1-2barátot, nincs minden napos vita, jobb a közérzetem és nem készülök ki minden nap a vitááktól.. sokkal boldogabbnak érzem magam. :)
2013. szept. 2. 21:26
 38/38 anonim ***** válasza:

Tudod, kedves kérdező, az a baj, hogy Orbán van hatalmon! Ezért szajkózzák sokan, hogy nem jó Magyarországon! Ha holnaptól a gyurcsány lenne, minden rendbe jönne, egyik napról a másikra!

Pedig, sajnos, egyelőre nincs jobb Orbánnál. Olvassátok el az Orbán beszélgetését a német riporterekkel, és fogjátok látni, hány német kommentelőnek milyen véleménye van Orbánról... Ott le merik írni, mert nicknévvel szerepel a legtöbbje...

Kérdező! Ha tudsz, gyere haza, nem Te leszel az első, de nem is az utolsó... Nem minden a pénz... Jó ha van, sőt! De itthon is meg lehet keresni , ha valakiben elég akarat van!

Nem értem azokat, akik kimennek pl. mosogatni, vagy más gürimunkát végezni, mert jól megfizetik őket...

2022. nov. 15. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!