Rám eröltetik a külföldi életet és iskolát, mit cináljak?
Nem tituláltam senkit rosszindulatúnak, ne forgasd ki a szavaimat! Én csak az írtam,(bővebben kifejtve) hogy attól még, hogy nektek vannak rossz tapasztaltaitok és csak a negatívumot tudjátok látni a magyar eü.-ben vagy bármi másban, miért kéne a Kérdezőnek is így éreznie, vagy ezt gondolnia? Miért kell Őt lebeszélni róla? Én személy szerint örülők, hogy vannak álmai 16 évesen, és valami elképzelése a jövővel kapcsolatban, amit éppenséggel Magyarországon szeretne tervezni. Értem, hogy jót akartok neki, de hát ugye kinek, mi a "jó" .(?)
Magatokból indultok ki, és próbáljátok meggyőzni a rosszabbról. Miközben lehet, Ő neki teljesen másképp alakulna az élete itthon.
Egyébként ettől függetlenül még változhat a jelenlegi döntése és lehet végül teljesen más pályát választ magának. De addig is egy fiatalnak mindig jól esik, ha támogatják és segítik!
Én mindenesetre tényleg, sok szerencsét kívánok és ha változik is a célod, remélem képes leszel elérni bármi legyen is az! :)
21-es:Igen, a negatívumot látom a magyar eü.ben.(Sajnos) túl sokszor voltam közeli rokonok miatt sok kórházban,beszélgettem sok dokival/ápolóval/takarítóval/gyógytornásszal,tudom mi megy ott,nem magamból indulok ki...
Kedves Kérdező,nagyon sajnálom,hogy anyukádat így lenézték,de ez remélem motivál,hogy küzdj az életben :). Sajnos most nem sok mindent tudsz tenni.Csak annyit tudok mondani,hogy ne gondolj arra,mennyire utálsz ott lenni.A 14-20 éves időszak nagyon szép korszak az ember életében,ezt nem szabad megkeseríteni a múlttal/negatívumokkal...Sok sikert!
Éppen tudnák nagyimékhoz menni, de anya nem enged egyedül, éppen ezért kérném hogy akkor együtt menjünk, az jobb lenne mindenkinek is..
Most kb 2 éves az amire megyek ( sajnos felvettek :/) utána haza akarok menni, és otthon folytatni a sulit valahogy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!