Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párom fia féltékeny rám és...

A párom fia féltékeny rám és el akar marni az apjától! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A párom első házasságából van egy fia, aki borzalmasan el lett kényeztetve, első szóra mindent megkap és mindig ő az ügyes, a tökéletes gyerek. 9 évesen még mindig nem fogadta el a szabályokat, pl. egy társasjáték közben átírja a játékszabályokat, hogy ő nyerjen. Az apja meg hagyja, én nem.

A párom első házassága azért ment tönkre, mert a gyerek születése után a felesége, mint nő megszűnt számára létezni, és csak a gyerekkel volt elfoglalva. Beköltözött a gyerek szobájába, a feleséget meg magára hagyta. Igen, a férfi csinálta ezt.

Amikor már másfél éve külön éltek, jöttem a kapcsolatba, az elején a gyerek normálisan viselkedett velem, persze kifejezetten akkor, ha az ő szája íze szerint alakultak a dolgok, elvárta, hogy költsek rá vagyonokat, ilyen Lego, olyan játék, ez meg az. Addig aranyos voltam. Aztán mondtam, hogy én nem akarom megvenni senki szeretetét, nem akarom ezt a kapcsolatot szorosra fűzni a gyerekkel. Ettől függetlenül itt van nálunk egy héten 3-4-szer, plusz egész nyáron. Most rájött, hogy ki tudja kezdeni a mi kapcsolatunkat is, ha közelítek a páromhoz, akkor beugrik közénk és az apját nyalogatja, simogatja (fiú a gyerek!!!), a nyakába mászik, és visit mint egy majom. Ugyanez történik akkor is, amikor az apja ölelne át engem, mire a karja körém érne, már ott a gyerek, akit addig a géptől semmivel sem lehetett elszakítani, és beékelődik és sértődött pofát vág, közben: ajjaj, ajjaj, ajjaj, ezt hajtogatja. Többször kértem a páromat, szóljon a gyerekre, de ő inkább engem támad. Már odáig jutottunk, hogy inkább hazajövök az én apámhoz és nem megyek haza, amikor itt a gyerek, mert nem bírom már elviselni, a kapcsolatunk totál kihűlt, nem tudok közeledni a páromhoz, ő sem hozzám. Mit tegyek? Segítsetek! A legutóbbi húzása az volt, hogy éjjel a szívrohamot hozta rám, mert arra keltem fel, hogy a fejem felett áll paplannal a kezében és iszonyat gyűlölet volt az arcán. Az apja persze engem támad, hogy biztos nem akart megijeszteni a gyerek, csak bejött. 9 éves a gyerek és ez egyre rosszabb.

2013. jún. 25. 12:05
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
18.04-es, ne haragudj, de miért ne lenne anyja a gyereknek? Nála van elhelyezve, csak sokat van velünk is. Miért is néztem volna rá ferde szemmel? Én voltam az, aki ragaszkodott a minimum 3 szobás lakáshoz, hogy külön szobája legyen nálunk a gyereknek! Miről is beszélünk?
2013. jún. 25. 18:08
 42/45 anonim ***** válasza:
81%

Normális gyerek is féltékeny a kistesvérére.

Itt a gyerek hülye, a testvér féltestvér lesz, és veled is szemét akivel szemben eléggé egyoldaluak az erőviszonyok a te javadra. Mi lesz ha egy teljesen kiszolgáltatott kistestvér lesz a vetélytárs?

megmondom én: terror.

terrorizálni fogja.

és látod az apa mit tesz semmit

majd ha kitépi a haját eltöri a kezét akkor fog, de addig egy pokol lesz a leendő gyereked élete

javaslom:

ne szülj ide

ha gyerek kell lépj tovább

ha szereted akkor szenvedj vele de a leendő gyerekedet nincs jogod kitenni ennek.

2013. jún. 29. 16:47
 43/45 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális se a gyerek, se a párod.
2013. júl. 2. 22:32
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett veletek,kérdező?
2016. júl. 23. 21:14
 45/45 A kérdező kommentje:
Hála istennek elhagytam! 😘
2019. okt. 19. 08:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!