A párom fia féltékeny rám és el akar marni az apjától! Mit tegyek?
A párom első házasságából van egy fia, aki borzalmasan el lett kényeztetve, első szóra mindent megkap és mindig ő az ügyes, a tökéletes gyerek. 9 évesen még mindig nem fogadta el a szabályokat, pl. egy társasjáték közben átírja a játékszabályokat, hogy ő nyerjen. Az apja meg hagyja, én nem.
A párom első házassága azért ment tönkre, mert a gyerek születése után a felesége, mint nő megszűnt számára létezni, és csak a gyerekkel volt elfoglalva. Beköltözött a gyerek szobájába, a feleséget meg magára hagyta. Igen, a férfi csinálta ezt.
Amikor már másfél éve külön éltek, jöttem a kapcsolatba, az elején a gyerek normálisan viselkedett velem, persze kifejezetten akkor, ha az ő szája íze szerint alakultak a dolgok, elvárta, hogy költsek rá vagyonokat, ilyen Lego, olyan játék, ez meg az. Addig aranyos voltam. Aztán mondtam, hogy én nem akarom megvenni senki szeretetét, nem akarom ezt a kapcsolatot szorosra fűzni a gyerekkel. Ettől függetlenül itt van nálunk egy héten 3-4-szer, plusz egész nyáron. Most rájött, hogy ki tudja kezdeni a mi kapcsolatunkat is, ha közelítek a páromhoz, akkor beugrik közénk és az apját nyalogatja, simogatja (fiú a gyerek!!!), a nyakába mászik, és visit mint egy majom. Ugyanez történik akkor is, amikor az apja ölelne át engem, mire a karja körém érne, már ott a gyerek, akit addig a géptől semmivel sem lehetett elszakítani, és beékelődik és sértődött pofát vág, közben: ajjaj, ajjaj, ajjaj, ezt hajtogatja. Többször kértem a páromat, szóljon a gyerekre, de ő inkább engem támad. Már odáig jutottunk, hogy inkább hazajövök az én apámhoz és nem megyek haza, amikor itt a gyerek, mert nem bírom már elviselni, a kapcsolatunk totál kihűlt, nem tudok közeledni a páromhoz, ő sem hozzám. Mit tegyek? Segítsetek! A legutóbbi húzása az volt, hogy éjjel a szívrohamot hozta rám, mert arra keltem fel, hogy a fejem felett áll paplannal a kezében és iszonyat gyűlölet volt az arcán. Az apja persze engem támad, hogy biztos nem akart megijeszteni a gyerek, csak bejött. 9 éves a gyerek és ez egyre rosszabb.
A legnagyobb gond, hogy együtt rendezkedtetek be, igy ha nem birod, mehetsz,amerre látsz.
Nem birnám elviselni, ha igy egy gyerek megaláz.
OK, hogy mégcsak 9éves, és féltékeny az apjára, de ha most ezt csinálja mi lesz késõbb.
Nagy fába verted a fejszét, nem lesz könnyü dolgod.
Ezt a gyereket kezelni kellene szerintem.
Te pedig lépj le, mert sok jó ebből nem sül ki és örülj, hogy még nem jött össze a közös gyerek, mert lehet komolyabb baj történne vele a féltestvére jóvoltából. Brrr. Olvasni is gáz volt a fenti szitut.
Beteges a viszonya a gyereknek az apjával, az apjának a gyerek anyjával, a gyereknek Veled, egyszóval torzult az egész család.
Ide a világ minden kincséért sem szülnék a helyedben, hanem felvenném a nyúlcipőt, amilyen gyorsan csak lehet.
A párom nevelés alatt azt érti, hogy az iskolai házi feladatokat átnézik délután, aminek általában üvöltözés és fuldokló sírás a vége, mert 1. nem akar tanulni, 2. nem akar olvasni, 3. hasra üt a matek feladatoknál 4. mindig az osztálytárs a hibás 5. a tanárnő "majd jól össze lesz verve kisfiam"...
Ezt kb. 1 óra alatt.
Utána este 9-ig birkózás, harapdálás, nyalogatás, visitás egymásra fekvés (egyszer elszakadt nálam a cérna és amikor 30. alkalommal kértem, hogy csendesebben, megkérdeztem, hogy ti most dugtok? Bocsi, de nagyon dühös voltam már), a párom szerint nekem nem volt gyerekkorom...
Ez majomkodás és nem gyereknevelés szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!