Mit tegyek még?

Figyelt kérdés
Röviden a lényeg annyi lenne,hogy van egy 16 éves lányom,aki egyik pillanatról a másikra megszakította velem a kapcsolatot.November óta nem láttam őt.Szinte megpróbálok mindent megtenni azért,hogy megtudjam végre,hogy mi is történt valójában és,hogy nem-e részben a kedves exemnek köszönhető az,hogy a lányom nem akar hozzám jönni?.Gyámügyön keresztül sikerült kiderítenem annyit,hogy állítólag a lányom azt hazudja otthon,hogy én nem veszek neki semmit és,hogy állandóan a másik 2 fél testvérére kell vigyáznia.Könyörgöm,mi ez az egész?Szó sincs ilyenekről!Már 11 éve havi rendszerességgel fizetem utána a gyt.és most meg beperel a volt párom,hogy fizessek többet (15.000Ft helyett 25.000 Ft-ot),így,hogy ő meg nem biztosítja a láthatást számomra?Már mindent megpróbáltam,fordultam minden hová,de nagyon úgy látom,hogy ez a magyar törvény nem apuka párti :(
2013. jún. 22. 16:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudok elég gonoszat kitalálni büntetésül annak, aki az édesapjától elvadítja a saját gyermekét... Talán levágnám a karjait és besóznám a helyét... Mi lenne, ha elmennél az iskolájához titokban, és hazafelé odamennél hozzá?
2013. jún. 22. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy valóban nem lenne rossz ötlet "meglepni"a lányomat,csak valahol már előre félek a reakciójától.A kedves ex még a tárgyaláson is fel akarta használni tanúnak a lányomat ellenem,csak,hogy bizonyítani tudja azt,hogy nem vagyok szavahihető ember :( Ami viszont borzasztóan bánt,hogy a lányom a viselkedésében,vélemény nyilvánításaiban nagyon sokszor az anyja viselkedését vette fel.Már nem tudom,hogy mitévő legyek?!Valaki azt mondja,hogy hagyjam egyenlőre annyiba,majd a lányom rájön,hogy milyen is az anyja valójában.Ezzel csak annyi a gondom,hogy ezzel is időt veszítek és ha továbbra is így hagyom a dolgokat,akkor még annyit sem fogok tudni beszélgetni a lányommal,mint esetleg most tudnék.
2013. jún. 22. 20:38
 3/4 anonim válasza:
Ilyen körülmények között nem valószínű, hogy magátol rájön majd az igazságra, ha most hagyod csak teljesen elveszíted. Mindenképp beszélned kellene vele 4szemközt nyugodt körülmények közt, kellő időt rászánva, hogy megtudd mi is történik most vele, és megértethesd vele, hogy te nem írtad le Őt. Ez nyilván nem fog menni, ha te nem erőlteted, szóval lépj!
2013. jún. 22. 20:55
 4/4 A kérdező kommentje:
1 hónappal ezelőtt próbálkoztam utoljára beszélni a lányommal,de csak makogott és igazán nem tudott mondani semmit sem nekem.Olyan érzésem volt,mint ha az anyja azt kérte volna tőle,hogy semmilyen infót ne osszon meg velem,mert nincs jogom tudni.Arról is hazudott nekem,hogy jó lett a bizije,pedig ez nem igaz,mert nem rég tudtam meg,hogy töriből megbukott.
2013. jún. 22. 21:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!