Anyukam nagyon igenytelen lett. Mi lehet ennek az oka?
Eddig takaritasmanias volt, napi 3x porszivozott, pedig semmi kosz nem volt. Hozzateszem, hogy en szeretek takaritani, szivesen megcsinaltam volna barmit, de az sosem volt jo neki, ezert nem csinaltam.
Kb 2 honapja alig takarit, ha en nem csinalnam, allna a kosz. A fott etelben hajszalak es kutyaszor van, szamomra ez a legdurvabb ebben az egeszben!
Nem zavarja semmi sem, szakadt ruhaban jar el boltba, zsiros a haja...
Szerintem valami pasival chatelget, mert szinte mindig a gep elott ul es azota ilyen.. Na de ha pasi van a dologban, akkor pont, hogy igenyesebb lenne, nem?
Nem hiszem, hogy nekem kene elcipelni ot orvoshoz. Magatol meg ugysem menne. Folyton sajnaltatja magat, de semmivel sem megy orvoshoz. Faj a foga, faj a hata, ez meg az... Aztan bekao mareknyi fajdalomcsillapitot es fel perc mulva elmulik a fajdalom -.-
Teljesen belehulyult mar ebbe a viselkedesebe szerintem
Ha egy pedáns, majdnem tisztaságmániás ember egyik napról a másikra ellenkezö végletre vált, az NEM az internet hatása, hanem a személyiség megváltozása, aminek KÖVETKEZMÉNYE a sok netezés, rendetlenség, igénytelenség, koszosság.
Akár tetszik neked, akár sem, emögött valamilyen fizikai vagy pszichikai elváltozás van, amit minél ELÖBB kezeltetni kell.
Nézd kérdező, a válaszokat amiekt adsz a segíteni próbáló emberek kérdéseire, az egyszerűn hihetetlen, nem si akarsz anyádon segíteni ,csak kiírni hogy JAJJJ de szar életem van.. b*szki, egy csomóan mondják h tudsz csinálni valalmit, te meg leszólod őket, meg ilyesmi.. hát ne haragudj már, csak te tudsz zen változtatni, de ha te baxol a dologra, akkor mit vársz tőlünk?
Most mondanám, hogy kérdezz meg egy doki, ne mis kell hogy őt elvigyed, csak mondd el neki a tüneteket.. vagy krédezd meg a tanárodat, ha segíteni akarsz anyádon...
Vagy ha nagyon eleged van, akkor költözz el, bár nem tudom hány éves vagy..
De úgyse fogadod meg a tanácsokat, akkor minek kérdezted?!
Kérdező, nem értem, miért írtad ki a kérdést. Itt kaptál egy csomó jó választ, ötleteket, hogyan segíts anyukádnak, te meg mindet elutasítod.
Ha nem érdekel édesanyád sorsa, mit szeretnél tudni? Hogy pontosan mi az édesanyád baja, azt nem tudjuk megmondani, itt csak tippelni tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!