Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igénytelen vagyok? 13 éves...

Igénytelen vagyok? 13 éves lány vagyok. Nem szőrtelenítem a lábam mert az anyukám nem engedi még.

Figyelt kérdés

Egyszer borotváltam le, de csak megerősödött.Epilálni fogom pár év múlva.A hajamat később sem akarom majd festetni ez nagyon igénytelenség lesz majd?Műkörmöm sem lesz, mert én közönségesnek találom.Szolárimba se szeretnék majd járni.A szemöldökömet pedig nem lesz érdemes szedetni mert így is nagyon vékony.Ez nagyon igénytelen hozzállás?A divat egyépként érdekel.Csak nem akarok majd plázacicákra hasonlítani hanem természetes akarok lenni.Ha így lenne majd ápolatlan lennék?Ja és még sminkelni sem sminkelem magam...sorry, hogy hosszú lett.Várom a hozzászólásokat!KORT és NEMET is lécci!

Üdv.

2009. okt. 3. 18:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%

nem szerintem nem vagy igénytelen, az aki 13 évesen szolizik műkörmöt csináltat, meg festi a haját abból haddnemondjam mi lesz.a Te hozzáállásod szerintem teljesen jó:)énis ilyen vagyok:)

15/L

2009. okt. 3. 18:35
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
szerintem nem...bár a lábadat szőrteleníthetnéd ( a borotvától sem erősödik, csak úgy tűnik, a gyanta és az epilálás pedig koptatja is), a szemöldököt pedig legtöbben nem azért szedjük, mert vékonyabbat akarunk, hanem mert középen összenőtt...de ha nincs vele problémád, akkor ne szedesd.17L
2009. okt. 3. 18:35
 3/14 anonim ***** válasza:
79%
annyi idősen én sem borotváltam a lábam.nem is szabad mert később szar lesz.17/l vagyok és még mindig nem sminkelek,szerintem nem igénytelenség hogy normálisan akarsz kinézni
2009. okt. 3. 18:36
 4/14 anonim ***** válasza:
55%

nem vagy igénytelen...de azért a lábadat szőrteleníthetnéd próbáld meg megbeszélni anyukáddal....

jah és a szemöldököd nem kell véknyítani de azért biztosan nem annyira szép, formás(bocsi nem tudom jobban megfogalmazni xD)ez még nem plázacicás...én egyébként 11 éves korom óta szörtelenítem magam.... hát remélem segítettem valamennyit 14/L

2009. okt. 3. 18:38
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Csak akkor szőrtelenítsd a lábad,ha feltűnően sötét és szőrös.Akkor késdőbb sem kell állandóan szőrtelenítened.Az intim részeid szőrtelenítése bőrbetegséget okoz és rosszabb esetben rákot,vagy nőgyógyászati betegségeket.Lehet,hogy nem leszel divatos,de egészséges maradsz, a szoláriumozás pedig kifejezetten rákkeltő.Aki ma szoláriumozik,az nem fog itt jelentkezni 20-30 év múlva,hogy megbánta.
2009. okt. 3. 18:49
 6/14 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem sötét és dús a lábamon a szőr.
2009. okt. 3. 18:57
 7/14 anonim ***** válasza:
84%

Nem vagy igénytelen. Szőrteleníteni is ráérsz majd pár év múlva, de nehogy a borotvát válaszd.:) Jó lenne, ha többen gondolkodnának így, mint te.

35/N

2009. okt. 3. 19:15
 8/14 anonim válasza:
75%
Nekem például tetszik, ha egy lány szőrös a lábánál is. Véleményem szerint semmiképpen sem igénytelenség, ha lány létedre szőrös a lábad. Erről nem tehetsz. A férfi hormonok miatt van ez.
2009. okt. 3. 19:15
 9/14 anonim válasza:

el is felejtettem, hogy 23/F vagyok.

Üdv.: az előző hozzászóló.

2009. okt. 3. 19:16
 10/14 A kérdező kommentje:
ö minden lánynak szőrös a lába alapjáratban.
2009. okt. 3. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!