Igénytelen vagyok? 13 éves lány vagyok. Nem szőrtelenítem a lábam mert az anyukám nem engedi még.
Egyszer borotváltam le, de csak megerősödött.Epilálni fogom pár év múlva.A hajamat később sem akarom majd festetni ez nagyon igénytelenség lesz majd?Műkörmöm sem lesz, mert én közönségesnek találom.Szolárimba se szeretnék majd járni.A szemöldökömet pedig nem lesz érdemes szedetni mert így is nagyon vékony.Ez nagyon igénytelen hozzállás?A divat egyépként érdekel.Csak nem akarok majd plázacicákra hasonlítani hanem természetes akarok lenni.Ha így lenne majd ápolatlan lennék?Ja és még sminkelni sem sminkelem magam...sorry, hogy hosszú lett.Várom a hozzászólásokat!KORT és NEMET is lécci!
Üdv.
nem szerintem nem vagy igénytelen, az aki 13 évesen szolizik műkörmöt csináltat, meg festi a haját abból haddnemondjam mi lesz.a Te hozzáállásod szerintem teljesen jó:)énis ilyen vagyok:)
15/L
nem vagy igénytelen...de azért a lábadat szőrteleníthetnéd próbáld meg megbeszélni anyukáddal....
jah és a szemöldököd nem kell véknyítani de azért biztosan nem annyira szép, formás(bocsi nem tudom jobban megfogalmazni xD)ez még nem plázacicás...én egyébként 11 éves korom óta szörtelenítem magam.... hát remélem segítettem valamennyit 14/L
Nem vagy igénytelen. Szőrteleníteni is ráérsz majd pár év múlva, de nehogy a borotvát válaszd.:) Jó lenne, ha többen gondolkodnának így, mint te.
35/N
el is felejtettem, hogy 23/F vagyok.
Üdv.: az előző hozzászóló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!