Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Igénytelen vagyok? 13 éves...

Igénytelen vagyok? 13 éves lány vagyok. Nem szőrtelenítem a lábam mert az anyukám nem engedi még.

Figyelt kérdés

Egyszer borotváltam le, de csak megerősödött.Epilálni fogom pár év múlva.A hajamat később sem akarom majd festetni ez nagyon igénytelenség lesz majd?Műkörmöm sem lesz, mert én közönségesnek találom.Szolárimba se szeretnék majd járni.A szemöldökömet pedig nem lesz érdemes szedetni mert így is nagyon vékony.Ez nagyon igénytelen hozzállás?A divat egyépként érdekel.Csak nem akarok majd plázacicákra hasonlítani hanem természetes akarok lenni.Ha így lenne majd ápolatlan lennék?Ja és még sminkelni sem sminkelem magam...sorry, hogy hosszú lett.Várom a hozzászólásokat!KORT és NEMET is lécci!

Üdv.

2009. okt. 3. 18:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Így van, minden lánynak szőrös a lába, csak vékonyabb, világosabb, rövidebb és ritkább a szőrük, mint a férfiaknak! Ugyanígy van a bajusszal is :)
2009. okt. 3. 19:34
 12/14 anonim ***** válasza:
45%

Első hozzá szóló:/

Én járok sziloba, van műkörmöm, hajam melírova,járok kozmetikushoz lábat, hónaljat. kart, és szemöldököt meg bajusz gyantáztatni... És én nem érzem úgy hogy emiatt ribanc lenne belölem a későbbiekben...

13/L

2009. dec. 11. 17:38
 13/14 anonim ***** válasza:
81%

17.38

:| 13 évesen szoli, műköröm, melír? háát ömm nem tudom erre mit mondjak....lehet a korodbeliek úgy gondolják hogy te milyen nagymenő vagy, de az idősebbek szerintem szánalmasnak tartanak. bocsi 17/L

jöhetnek az oltások -.-"

2009. dec. 14. 19:41
 14/14 anonim ***** válasza:
48%
Hát nemtudom.. akik eddig élöben találkoztak velem / idösebb lányok/fiuk / azok nem mondták hogy bármit is kéne hanyagolnom..
2009. dec. 20. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!