Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Meg lehet valahogy fosztani a...

Meg lehet valahogy fosztani a vér szerinti szülőt a szülői jogaitól?

Figyelt kérdés

A feleségemnek volt egy rövid viszonya és teherbe esett. Megbeszéltük a dolgainkat, elismertük egymásnak, hogy hibáztunk, nem is keveset és mindketten próbáljuk helyrehozni a kapcsolatunkat, nem kevés sikerrel. A baba pedig mindegy, hogy kitől, az én gyerekem. Nem is akartunk tesztet csinltatni, mert nem érdekel az eredmény, már döntöttem.

Most viszont felbukkant ez a psichopata állat. Nem tudom, hogy honnan tudta meg hat hónap után, hogy baba lesz, de részt akar venni a gyerek életében, ha tőle van, azzal a nevetséges indokkal, hogy nincs senkije és a kisfiú lehetne az "élete értelme" Perrel fenyegetőzik, ha nem csináltatuk apasági tesztet rögtön a születés után.

Meg tudnánk ezt akadályozni valahogy?

2013. jún. 5. 11:02
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nem is biztos, hogy nem vagyok a vérszerinti apja, így ezzel kapcsolatban nem kell mondanunk neki semmit. Kész tényként mástól sem tudhatja meg, mert biztosan senki nem tudhatja, olyat pedig hülyeség lenne mondani neki, hogy "lehet, hogy nem én vagyok az apád."
2013. jún. 5. 13:26
 22/28 anonim ***** válasza:
81%
Jogi szempontból a gyermek megkérdőjelezhetetlenül a tiéd, ha te elfogadod gyermekednek.
2013. jún. 5. 13:31
 23/28 anonim ***** válasza:
65%

Teljes mértékben a férfit hibáztatod, elmondod mindennek, holott csak a gyerekhez ragaszkodna, aki a sajátja, miközben annyi más hagyja elkallódni a gyerekét...

A feleséged is ugyanúgy benne volt abban a jó kis szexben, amiben ezt összehozták. Azzal, hogy csak a férfit hibáztatod, őt nem tudod tisztára mosni.

Egy végtelenül aljas ember vagy.

2013. jún. 5. 14:58
 24/28 A kérdező kommentje:

Nem azért hibáztatom, mert lefeküdt a feleségemmel, azon túlléptem.

Viszont azt nem fogom neki engedni, hogy tovább ártson a családomnak. A gyereknek ott vagyok én, mint apa, mindent meg fogok neki adni és már most imádom. Arra az emberre semmi szüksége sincs a babának kiegyensúlyozott élethez.

2013. jún. 5. 15:08
 25/28 kovpet ***** válasza:
100%
Mondd meg a srácnak, hogy az ugye megvan neki, hogy ha ő lenne az apa, akkor gyerektartást kellene fizetnie? :) Lehet, egyből nem akarná annyira a gyereket.
2013. jún. 5. 15:40
 26/28 A kérdező kommentje:
Megszületett a baba, és én vagyok az apja a vizsgálat szerint, úgyhogy most perelünk rágalmazásért.
2013. szept. 22. 12:24
 27/28 anonim ***** válasza:
Gratulálok a picurhoz! :) Mi lett a perrel?
2013. nov. 16. 18:00
 28/28 A kérdező kommentje:
Még tart az eljárás, de nagyon úgy tűnik, hogy még a gatyája is rámegy az állatnak. Most majd megtanulja, hogy kivel és hogyan szórakozzon!
2013. nov. 27. 06:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!