Meg lehet valahogy fosztani a vér szerinti szülőt a szülői jogaitól?
A feleségemnek volt egy rövid viszonya és teherbe esett. Megbeszéltük a dolgainkat, elismertük egymásnak, hogy hibáztunk, nem is keveset és mindketten próbáljuk helyrehozni a kapcsolatunkat, nem kevés sikerrel. A baba pedig mindegy, hogy kitől, az én gyerekem. Nem is akartunk tesztet csinltatni, mert nem érdekel az eredmény, már döntöttem.
Most viszont felbukkant ez a psichopata állat. Nem tudom, hogy honnan tudta meg hat hónap után, hogy baba lesz, de részt akar venni a gyerek életében, ha tőle van, azzal a nevetséges indokkal, hogy nincs senkije és a kisfiú lehetne az "élete értelme" Perrel fenyegetőzik, ha nem csináltatuk apasági tesztet rögtön a születés után.
Meg tudnánk ezt akadályozni valahogy?
Teljes mértékben a férfit hibáztatod, elmondod mindennek, holott csak a gyerekhez ragaszkodna, aki a sajátja, miközben annyi más hagyja elkallódni a gyerekét...
A feleséged is ugyanúgy benne volt abban a jó kis szexben, amiben ezt összehozták. Azzal, hogy csak a férfit hibáztatod, őt nem tudod tisztára mosni.
Egy végtelenül aljas ember vagy.
Nem azért hibáztatom, mert lefeküdt a feleségemmel, azon túlléptem.
Viszont azt nem fogom neki engedni, hogy tovább ártson a családomnak. A gyereknek ott vagyok én, mint apa, mindent meg fogok neki adni és már most imádom. Arra az emberre semmi szüksége sincs a babának kiegyensúlyozott élethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!