Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem akarja anyám, hogy...

Miért nem akarja anyám, hogy érettségizzek?

Figyelt kérdés

Most fejeztem be a 10-et. Általánosban buktam kétszer, mert depressziós voltam és a gyógyszerek letompítottak.

Októberben angolt akarom letenni, ráadásul emeltet. Májusban meg ugyebár a többit. 2 évnyi anyagot kell megtanulnom hozzá, de már kb tudom is őket. Nagyon jól fog az agyam, valamit elolvasok egyszer és elég is :)

Sok érettségit megírtam, mind 70% feletti lett.

Mégsem akarják, hogy előrehozzam az összeset, merthogy "úgysem menne". Akár most is letehettem volna..

Annyira unom a sulit, mert én mindent egyből megértek, másoknak meg sokáig magyarázzák a tanárok, pedig nagyon jó gimibe járok.

Mit gondoltok, miért nem akarják?

2013. jún. 4. 21:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Meg ha tovább akarsz tanulni akkor nem elég a 4-5-ös, hanem 95% felett kell írnod. Ilyen ésszel szerintem kár lenne nem továbbtanulni.
2013. jún. 4. 21:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Én kijavíttattam vele az érettségit, amit írtam, ő bátorított.. Az esszém majdnem max pontos lett.
2013. jún. 4. 21:45
 13/17 A kérdező kommentje:

Egészségügyben szeretnék továbbtanulni.

Kémia, biosz emelt 70% felett volt mind, ha még belehúzok, meglesz az 90 felett is.

2013. jún. 4. 21:45
 14/17 anonim ***** válasza:
Oszd be szepen:) Most angol osszel, utana kemia, esetleg biosz, aztan meg osszel megint megcsinalhatsz egy magyart, vagy torit, vagy matekot. Ha ilyen okos vagy, akkor igy nem vallalod tul magad, de konnyebb lesz igy kulon-kulon keszulni.
2013. jún. 4. 22:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Tedd le az angolt a lehető legmagasabb százalékkal (egy 90 feletti elég meggyőző lenne), és ezzel az eredménnyel meggyőzheted a szüleidet.
2013. jún. 4. 22:41
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de 2014. januárjától nem lehet minden tárgyból előrehozott érettségit csinálni csak informatikából, latinból és élő idegen nyelvből.
2013. jún. 5. 07:53
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát azért a 70% ma édeskevés egy jobb főiskolára, egy jobb szakra...de te tudod. Azért én nem lennék annyira oda magamtól a helyedben. Páromnak gimi végére volt egy 95% fölötti előrehozott érettségije, és két felsőfokú nyelvvizsgája, és az érettségi idején is mind bőven 90% fölötti lett. NA EZ KIUGRÓAN JÓ teljesítmény. A tiéd nem.
2013. jún. 5. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!