A láthatási jog elmulasztása. Ti mit tennétek?
A volt férjemmel, 4 éve nem élünk együtt és 2 éve mondták ki a válást. Közös szülői felügyelet van a gyerekek felett, amit ő egyáltalán nem gyakorol. Kizárólag szülinapokon viszi a gyerekeket. Ha hívják a telefont nem veszi fel, nem hívja őket vissza. Amíg váltunk, vitte rendesen a gyerekeket, a válás másnapja óta csak így. Mindent egyedül kell megoldanom, a nyarat, minden ünnepet, minden hétvégét. Nem hajlandó velem erről érdemben kommunikálni, oldjam meg ahogy tudom.
A gyerekeknek hiányzik az apja, és nem értik, hogy miért történ így, miért úgy, hogy egyszercsak beszüntetett a látogatást. Nekem azt mondta, hogy a gyerekeknk így lesz a legjobb, nekik meg azt, hogy sok a munkája, meg, hogy nem tartom be a megállapodást. A megállapodásában van szabályozva a láthatás, de ő nem él vele.
Van értelme valamit tenni?
Itt most nem az apát kell savazni, hanem válaszolni a kérdére:
Ki mit tenne? Semmit. Nem lehet mit tenni.
Amikor megjelenik, néhány napig hatása alatt vannak a gyerekek, ez már egyre rövidül ez az idő. Ő azóta újra megházasodott..Nekem is van kapcsolatom és szereti is a gyerekeimet és a gyerekek is szeretik Őt.
De az apa az mindig apa marad, és az ő élete amiről semmit sem tudnak, azt jótékony homály fedi, ami nagyon vonzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!