Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek hogyan vehetném...

Szerintetek hogyan vehetném rá a szüleimet? 13/L

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, 7. osztályos. januárban felvételizek és egy olyan gimnáziumi tagozatot fogok megjelölni (speciális angol), ahol van szóbeli felvételi. járok külön angol tanárhoz is mert az iskolai angol oktatás egyenlő a nullával. egy hónapba az angol 5.600 ft-ba kerül, de mamám fizeti. (azt nem szeretném írni, hogy miért). na és júniusig hetente 2x kéne járnom a szóbeli miatt. mondtam anyukámnak, de erre ő azt mondta, hogy ez nekünk nem fér bele!! (hozzá teszem nem vagyunk rossz anyagi helyzetbe, átlagosan élünk. étel mindig van az asztalon. ) és ez nagyon fontos lenne, hogy járhassak hetente 2x mert szeretném ha felvennének a gimnáziumba. de még azt is mondta anyukám, hogy elég az a heti egy alkalom, és hogy adjon a tanár házi feladatot, hogy majd itthon tanulok...a kérdésem az, hogy hogy tudnám rávenni a szüleimet, hogy járhassak heti 2x?

ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK!!!!!!13/L

2013. máj. 28. 15:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
8-as válaszoló én teljes mértékben egyet értek veled. és köszönöm az eddigi értelmes kommenteket!
2013. máj. 28. 17:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Mondjuk a kaja szempontjából teljesen egyet tudok érteni Édesapáddal. Egyetemistaként ha elfelejtettem vinni magamnak kaját reggel, akkor inkább hazaugrottam amikor volt rá alkalmam, mert tudtam hogy tele van a hűtő felvágottakkal, ott a kenyér a spájzban, ráadásul csomó főtt kaját vittem otthonról is. Egyszerűen sajnáltam rá a városban pénzt kiadni, mikor tudtam, hogy bőven van ennivalóm, csak béna voltam és nem gondolkodtam előre:)

Cigizéssel mondjuk egyet tudok érteni. Bár én is dohányzom, de ez nekem havi kb 4e Ft-ba kerül. Édesapád ha akarna 6000 Ft-ot meg tudna rajta spórolni, és még csak abba sem kellene hagynia. A gyerekemért én legalábbis megtenném.

2013. máj. 28. 17:33
 13/13 A kérdező kommentje:
majd megpróbálom apámat elkapni egy jó pillanatába és hátha.. nekem ez tényleg nagyon fontos lenne, hogy ebbe a jó gimibe járhassak..
2013. máj. 28. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!