Szerintetek hogyan vehetném rá a szüleimet? 13/L
13 éves vagyok, 7. osztályos. januárban felvételizek és egy olyan gimnáziumi tagozatot fogok megjelölni (speciális angol), ahol van szóbeli felvételi. járok külön angol tanárhoz is mert az iskolai angol oktatás egyenlő a nullával. egy hónapba az angol 5.600 ft-ba kerül, de mamám fizeti. (azt nem szeretném írni, hogy miért). na és júniusig hetente 2x kéne járnom a szóbeli miatt. mondtam anyukámnak, de erre ő azt mondta, hogy ez nekünk nem fér bele!! (hozzá teszem nem vagyunk rossz anyagi helyzetbe, átlagosan élünk. étel mindig van az asztalon. ) és ez nagyon fontos lenne, hogy járhassak hetente 2x mert szeretném ha felvennének a gimnáziumba. de még azt is mondta anyukám, hogy elég az a heti egy alkalom, és hogy adjon a tanár házi feladatot, hogy majd itthon tanulok...a kérdésem az, hogy hogy tudnám rávenni a szüleimet, hogy járhassak heti 2x?
ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK!!!!!!13/L
Mondjuk a kaja szempontjából teljesen egyet tudok érteni Édesapáddal. Egyetemistaként ha elfelejtettem vinni magamnak kaját reggel, akkor inkább hazaugrottam amikor volt rá alkalmam, mert tudtam hogy tele van a hűtő felvágottakkal, ott a kenyér a spájzban, ráadásul csomó főtt kaját vittem otthonról is. Egyszerűen sajnáltam rá a városban pénzt kiadni, mikor tudtam, hogy bőven van ennivalóm, csak béna voltam és nem gondolkodtam előre:)
Cigizéssel mondjuk egyet tudok érteni. Bár én is dohányzom, de ez nekem havi kb 4e Ft-ba kerül. Édesapád ha akarna 6000 Ft-ot meg tudna rajta spórolni, és még csak abba sem kellene hagynia. A gyerekemért én legalábbis megtenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!