Hogy vehetném rá a szüleimet hogy suliidőben tovább
fennmaradhassak?
Figyelt kérdés
9-fél 10-kor kell ilyenkor lefeküdnöm(persze én még nem alszok), de még tévézni akarok. Mindenminek több a megengedett.
13/L
2010. aug. 8. 14:02
1/10 anonim válasza:
miért akarsz tévézni? szar a műsor egyre szarabb :S
2010. aug. 8. 14:04
2/10 anonim válasza:
Még van vissza picit több mint 3 hét a nyárból. Használd ki.
Nekem nem szabták meg mikor kell lefeküdnöm, volt hogy hajnalig gépeztem, persze másnap elkéstem a suliból.
Szerintem suliidőben a fél 10 neked bőven elég. Max 10.
2010. aug. 8. 14:06
3/10 anonim válasza:
Nem tudom, ha idősebb leszel majd megengedik. Még fiatal vagy, kell a 8 óra alvás.
Nekem is szigorúbbak voltak a szülök, míg az általánosba jártam, de mikor középsulis lettem, már többet engedtek.
Bár én alvós vagyok, suli időben így is 8 vagy fél 9-kor fekszek le, mert másnap 6-kor kelek és még akkor is mosott szar vagyok. Nyáron 11 körül fekszek és délbe kelek.
2010. aug. 8. 14:09
4/10 anonim válasza:
Biztos azért nem akarják, hogy továnn fennmaradj, mert reggel (nemtudom mikor kelsz, gondolol kb 6 körül) fel kel kelned, és még 8-9 órát aludnod kell, ez az egészséges. Gondolom te se akarsz beteg vagy depis lenni előbb utóbb. 10-kor már aludnod kell, ha 6-kor ébredsz. Maradj fent pénteken, szombaton.
2010. aug. 8. 14:09
5/10 anonim válasza:
Nekem már fél 1 kor szólnak ha még fent vagyok és msnezek! :s
2010. aug. 8. 14:15
6/10 anonim válasza:
Lehet,hogy azért,mert szexelni akarnak,és félnek,hogy meghallod őket.
2010. aug. 8. 14:15
7/10 anonim válasza:
szerintem kérleld őket.mondd,hogy csak még fél órát. meg hogy minden o.társad 10ig fent van..ennyi
2010. aug. 8. 14:21
8/10 anonim válasza:
nekem nem szólnak hogy mikor fekszek le aludni általába fél 11-11 fele szoktam kikapcsolni a tévét és 10-ig gépezek suli időszakba
nyáron meg éjfélné előbb nem fekszek le:D
13/F
2010. aug. 8. 14:26
9/10 anonim válasza:
Nekem csak általánosban szabták meg, hogy max. 10-kor menjek lefeküdni, de amióta gimis vagyok azóta nem szólnak bele...de így is már ált. 9-kor ágyban vagyok (ha nem tanulok) mert egyrészt tök fáradt vagyok másrészt meg reggel 5-kor kelek,de még így is néha olyan vagyok mint a mosott sz*r. Nyáron meg hajnalig fent vagyok és délbe kelek xD
2010. aug. 8. 14:55
10/10 anonim válasza:
HA úgyse tud aludni felesleges lefeküdnie hamarabb. nálam is ez van. Anya mindig csesztet, hogy miért nem tudok lefeküdni 10kor. De nekem elég 5 óra alvás. Szal tök mindegy h 1kor fekszem le és 6kor kelek. Vagy lefekszem 10kor és hajnal 3tól 6ig forgok mert már kialudtam magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!