Mit tegyek ha a kissebik gyerekem nem akarja látni az apját?
Az apának jóga van a gyereket látni, elvinni, és a te dolgod a gyerekkel ezt megértetni. A te felelősséged, hogy a gyerek igenis menjen. Egy eset lehet kivétel, ha részeg és bántja a gyereket!
De amúgy ne egy gyerek hisztije döntse már ezt el!
40/N
ól függ miért nem akar. Ha csak hiszti, akkor meg kell vele beszélni, hogy nem szabad. Ha van valami a háttérben, akkor meg cselekedni kell.
Apám rengeteget ivott, munkanélküli lett, nagymamámnál lakott, én két hete mentem. Engem is vert, nagymamám is, sokszor nagyon semmiségekért bántott. Rettegtem tőle. Máskor meg tök normális volt.
Aztán 11 éves koromban elhunyt szívrohamban, akkor már másfél éve nem láttam. 7 év után is ramaty érzés.
Miért nem akar menni?
Jó lenne ha a kérdező esetleg válaszolna is nekünk, ő nyitotta a kérdést nem mi.
Biztosan azért nem akarja, mert nem kötődik hozzá annyira. Nyilván kicsi még, és a kéthetente való látogatás nem kedvez a szeretet kialakulásának.
Pont ezért kell mindig mennie, hogy legyen esélye kialakulni. Nem kedv kérdése, egy kisgyerek még nem tudja mi a jó neki hosszútávon, ellenben vannak feladatai, kötelességei, ehhez jobb, ha hozzászokik, ilyen pl. akár egy sima rendrakás, de az apával együtt töltött idő is, mennie kell, és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!