Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg én vagyok a szemét?

Tényleg én vagyok a szemét?

Figyelt kérdés

A lányom tegnap bejelentette, hogy terhes és meg akarja tartani a gyereket. 25 éves, munkanélküli már két éve. Egy két szobás lakásban élünk, az en fizetésemből nem marad semmi a hónap végére. A gyerek apjával pár hónapja ismerik csak egymást, össze költözni nem tudnak, a fiú is a szüleivel él, ő sem dolgozik.

Én nem tudok es nem is akarok eltartani plusz egy főt. Ezt elmondtam a lányomnak is, erre közölte, hogy micsoda egy szemét anya vagyok én.....

2013. máj. 25. 07:34
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Dobjam ki terhesen, munka nelkul? Hova mehetne?
2013. máj. 25. 14:37
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtartja éhen fogtok halni, ezt nem fogja fel? Mégis mit gondol?
2013. máj. 25. 14:40
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Na mit mond az ifjúság, beszéltetek?
2013. máj. 25. 14:41
 24/28 anonim ***** válasza:
remélem van már valami folyomány... :(
2013. máj. 25. 18:03
 25/28 A kérdező kommentje:

Érdekes hétvégénk volt..... Elmentünk a fiú szüleihez, akik teljesen ledöbbentek. Semmit nem tudtak a terhességről és az is kiderült, hogy a fiú hamarosan külföldre megy, már hónapok óta tervezi, csak nem szólt a lányomnak-simán csak elment volna. A lányom kiborult, már nem akarja a gyereket. Ma megy az abortuszt intézni.

Valahol örülök, hogy igy döntött, hiszen most már egyértelműen látszik, hogy a gyerek apa nélkül, nyomorban nőtt volna fel. Valahol viszont majd meg szakad a szívem érte, hiszen kiderült, a szerelme simán átvágta volna, ráadásul az abortusz se lesz olyan egyszerű.....

2013. máj. 27. 06:30
 26/28 anonim ***** válasza:
De legalább te mellette vagy.
2013. máj. 27. 17:01
 27/28 anonim ***** válasza:
Sajnálom, de talán mindenkinek jobb most így.
2013. máj. 28. 07:14
 28/28 anonim ***** válasza:
Ha időben láttam volna a kérdést, azt tanácsoltam volna, hogy kérdezd meg tőle hogy ő mit szólna ha szülnél egy gyereket, és neki kéne eltartani.....
2013. aug. 3. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!