Tényleg én vagyok a szemét?
A lányom tegnap bejelentette, hogy terhes és meg akarja tartani a gyereket. 25 éves, munkanélküli már két éve. Egy két szobás lakásban élünk, az en fizetésemből nem marad semmi a hónap végére. A gyerek apjával pár hónapja ismerik csak egymást, össze költözni nem tudnak, a fiú is a szüleivel él, ő sem dolgozik.
Én nem tudok es nem is akarok eltartani plusz egy főt. Ezt elmondtam a lányomnak is, erre közölte, hogy micsoda egy szemét anya vagyok én.....
Érdekes hétvégénk volt..... Elmentünk a fiú szüleihez, akik teljesen ledöbbentek. Semmit nem tudtak a terhességről és az is kiderült, hogy a fiú hamarosan külföldre megy, már hónapok óta tervezi, csak nem szólt a lányomnak-simán csak elment volna. A lányom kiborult, már nem akarja a gyereket. Ma megy az abortuszt intézni.
Valahol örülök, hogy igy döntött, hiszen most már egyértelműen látszik, hogy a gyerek apa nélkül, nyomorban nőtt volna fel. Valahol viszont majd meg szakad a szívem érte, hiszen kiderült, a szerelme simán átvágta volna, ráadásul az abortusz se lesz olyan egyszerű.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!