Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg én vagyok a szemét?

Tényleg én vagyok a szemét?

Figyelt kérdés

A lányom tegnap bejelentette, hogy terhes és meg akarja tartani a gyereket. 25 éves, munkanélküli már két éve. Egy két szobás lakásban élünk, az en fizetésemből nem marad semmi a hónap végére. A gyerek apjával pár hónapja ismerik csak egymást, össze költözni nem tudnak, a fiú is a szüleivel él, ő sem dolgozik.

Én nem tudok es nem is akarok eltartani plusz egy főt. Ezt elmondtam a lányomnak is, erre közölte, hogy micsoda egy szemét anya vagyok én.....

2013. máj. 25. 07:34
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
87%
Üljetek le együtt, srác szülei is legyenek ott. Ők mit gondolnak erről? Tudják majd valamennyire támogatni a lányod?
2013. máj. 25. 09:54
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

25 éves, nem gyerek már, semmilyen szinten nem az anya kötelessége már ennyi idősen teljes körűen eltartani, nemhogy a becsúszott gyerekét. Ráadásul a párja sem dolgozik. Mit csináltak az elmúlt 7 évben az érettségi óta? Tanultak egyáltalán? Dolgoztak valamit? Mentek munka után? Szereztek vmilyen képesítést? Vagy csak nagyboldogan a szülőknél lébecoltak, felelőtlenül szexeltek és sodródtak az árral? Jól írta az egyik hozzászóló, a agy probléma itt kezdődik.

Én nyáron leszek 25 éves, van egy fél éves babám, egyetemet végeztem, dolgoztam egy évig a baba születése előtt, van félretett pénzünk, a párom keményen dolgozik, és albérletben neveljük a babám, spórolunk. Anyukám a babakelengye beszerzésében segített valamennyit, de abban sem sokat (ő vette a kiskádat, pokrócot, ágyneműt és 1-2 ruhát). Szóval egy 25 éves NŐT nem úgy kéne kezelni, mint egy tinit, akinek gimi alatt becsúszott a gyerek. Ha meg akarja tartani, akkor vállalják apukával együtt a felelősséget, te meg besegíthetsz maximum. De ennyi idősen anyuka (nagymama) nyakára szülni nemcsak hogy felelőtlenség, hanem a kihasználás netovábbja és önzőség, bunkóság is.

2013. máj. 25. 09:59
 13/28 anonim ***** válasza:
85%
ja és még a baba mellett is vállalok itthon végezhető munkákat... előző hónapban csak én 150-et hoztam haza. Szóval semmi sem lehetetlen, csak egy kicsit akarni kell., De persze egyszerűbb azt mondani, hogy anyu tarts el minket!
2013. máj. 25. 10:02
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem érti meg, hogy ti is alig éltek meg a fizetésedből és a így a gyereknek semmi nem fog jutni, akkor elég h*lye. Az ő hülye döntése miatt, ne te éhezz majd!
2013. máj. 25. 10:06
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

a lányod a felelőtlen, meggondolatlan, és már bocs, de buta.

nyugodtan mondd meg neki, h ő szemét, amiért nyomorba szül egy ártatlan kisbabát, és elveszi tőle a lehetőséget egy normális életre.

2013. máj. 25. 11:50
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
El tudja még egyáltalán vetetni, vagy már kifutott az időből és kész tények elé állított?
2013. máj. 25. 11:53
 17/28 anonim ***** válasza:
70%
Végre egy értelmes anya, aki gondolkodik is. Nagyon sokszor olvasni itt, hogy a szülö lelki terrort vet be - a gyerek megtartásáért. Persze ùgy, hogy a gyerek nyomorba születne, sok esetben a fiatal apuka lelépett stb.
2013. máj. 25. 12:46
 18/28 A kérdező kommentje:

Nyolc hetes terhes. Apuka nem egy felelossegteljesen gondolkodo felnott.... Nem igazan akar dolgozni, jobb neki, hogy eltartjak.

A lanyom szeretne, de nem talal munkat. Erettsegije van, viragkoto es bolti elado szakmaja

2013. máj. 25. 13:42
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
És a lányod annak a pasinak akar szülni, rá kell világítani, hogy egyedül marad, te nem tudod támogatni és az apuka se fogja!
2013. máj. 25. 13:45
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
A lányod mehet ahova akar, te nemvagy szemét, a srác szüleivel meg közöljétek hogy gyerektartást fizetni fog.
2013. máj. 25. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!