Nők! Ti hogyan reagálnátok erre, szemét vagyok hogy nem ugrálok örömömben?
Párom anya több mint valószínű,hogy hozzánk költözik,mert
a lányával élt együtt,aki összeköltözik a barátjával,párom apja már sajnos nem él,így egyedül élne,és azt mondja párom nem tudná magát fenn tartani,eddig a lánya beszállt a költségekbe,de most hogy elköltözik,azt mondja nem tudja őt támogatni,mert a párjával gyereket terveznek,a költözést nem akarja halogatni,így is 3 éve tervezik,5 éve vannak együtt a sráccal.
Anyósnak felajánlottuk hogy támogatjuk anyagilag,ő azt mondta szó sem lehet róla,úgyis családi házban élünk,inkább ideköltözik,és fizessük közösen a rezsit,kaját......anno páromnak ő fizette a ház felét,szerinte joga van ideköltözni.
Viszont mi nem igazán kedveljük egymást,ő túlságosan idegesítő,beleszól mindenbe,mert ő (szerinte)mindent jobban tud mint más......
Ahol ő lakik, azt nem lehet eladni és egy kisebb lakásba költözni? Vagy mi lesz vele, ha ő elköltözik?
Én úgy vagyok vele, hogy amíg egyik szülő nem szorul ellátásra, addig nem jó együtt élni.
Abban viszont igaza van, hogy ha ő fizette a hát felét, akkor joga van ott élni.
Férjed mit mond?
Ennek az lesz a vége, hogy a folyamatos veszekedések miatt ott fogod hagyni a férjed anyukástól mindenestől...
Az ilyen együttélés mindenki számára maga a pokol, és ahogy telik az idő, csak egyre jobban elmérgesedik a helyzet.
Nyugodtan mondd meg a férjednek és az anyósodnak is, hogy te nem szeretnél így együtt élni. Ti ketten akkor sem jöttök ki egymással, ha külön fedél alatt éltek, egy házban pedig óhatatlanul mindennapos lenne a veszekedés.
Ha ezt nem képes megérteni?
Akkor sokat sajnos nem tudsz tenni.
Borítékolható, hogy a következő aranyköpése az lesz, hogy te ne szólj bele semmire, neked ott nincs jogod semmire. Az a ház az övé meg a fiáé.
Mibe fogadjunk?
Én imadom az anyósom (nem viccelek!:)), párom szerint ő is nagyon szeret engem, sőt, hadd dicsekedjek: örül hogy a fia engem kapott:))
De az együtt élés nem biztos hogy menne, nagyon toleránsak vagyunk, de generációs különbségek miatt feszélyezve lennénk! Na meg mindketten olyan emberek vagyunk akik nem szeretik az összezártságot:) viszont ha arról lenne szó, hogy ideköltözne, beleegyeznék:)
"rühellem az olyan "szülõt "aki ad valamit a gyerekènek aztàn számonkèri, meg jogokról beszèl..."
Ő még ezt nem hozta fel,párom szerint van joga ideköltözni....most ő elfogadta a segítségét anno,ezért azt mondja,hogy mivel nem utasította el,így szerinte ő sem mondhat nemet,hogy nézd anyám a házam felét amiben élünk te fizetted,de inkább válassz egy kisebb garzont,és élj ott,igaz igy takarékosabban kijönnél,mert albérletet nem kell fizetned.......nagyon ellenzem az ideköltözést,de ebben igaza van.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!